Απόβαση των Καρντάσιαν στη Μύκονο! Τώρα!

25.04.2013
Ελληνικό χρώμα βάζει στο ριάλιτί της η διάσημη οικογένεια που αποφάσισε να ξεκινήσει την επόμενη σεζόν της από το νησί των ανέμων. Ναι, ναι... το δικό μας.

Όπως μεταδίδει αυτή τη στιγμή ιντερνετικό δίκτυο της Μυκόνου (mykonosLiveTV.com) οι πρώτες αφίξεις της οικογένειας Καρντάσιαν (Kardashian) έγιναν ήδη στο αεροδρόμιο του νησιού.

Σιγά σιγά αναμένονται και όλοι οι υπόλοιποι, ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ το όλο θέμα δεν έτυχε αλλά... πέτυχε ύστερα από "πολύμηνες προσπάθειες" όλων των επαγγελματικών και του δημάρχου του νησιού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «ΘΕΜΑ people», 50 άτομα τηλεοπτικό επιτελείο του ριάλιτι και σύσσωμη η διάσημη οικογένεια αποτελούμενη από 18 μέλη (μέχρι και ετεροθαλή αδέλφια θα έρθουν!) "είναι αποφασισμένοι να μυηθούν για τα καλά στον ελληνικό τρόπο ζωής μέχρι τις 2 Μαΐου, όταν και θα αναχωρήσουν για την πατρίδα τους".

Εν αντιθέσει με το συνεργείο που θα διαμείνει σε κεντρικό ξενοδοχείο της Μυκόνου, οι Καρντάσιαν θα καταλύσουν σε υπέροχες βίλες στην περιοχή της Αλεόμανδρας. Ηδη έχει δοθεί στους ιδιοκτήτες τους ρητή εντολή να υπάρχει γύρω από τα σπίτια αυστηρή ασφάλεια και να κλειστούν μικρά δρομάκια που θα μπορούσαν να κάνουν τη διάσημη οικογένεια βορά στον φακό των παπαράτσι.

Ε ρε Πάσχα που εχει να γίνει φέτος στη Μύκονο... Ακόμη και έγκυος Κιμ (Kim) αναμένεται να δώσει ρέστα!

Αναμένουμε τις πρώτες φωτογραφίες!