Σοκ(ι): «Σφάζονται» Πέτγουεϊ - Παντελίδης για την Σάσα

16.04.2013
Τρελό σουξέ έχει η Σάσα η Σταμάτη και μη το γελάς καθόλου, αφού στα... λιγνοπόδαρα της ετούτη τη στιγμή «σφάζονται» δυο μέτρα παλικάρια.

Καλά το ένα ξεπερνάει τα δύο μέτρα, ενώ το άλλο είναι ντελικάτο. Ο λόγος για τον μπασκετμπολίστα και μεγάλη φίρμα τον τελευταίο καιρό, Μπρεντ Πέτγουεϊ και τον επίσης φίρμα αοιδό, Παντελή Παντελίδη. Τα δύο αγόρια, σου λέει, γουστάρουν τρελά την Σάσα, ενώ - τα ύστερα - έπεσαν στον έρωτα της και αυτή δεν τους θέλει!!!!

Τις αποκαλύψεις για τα σουξέ της Σταμάτη έκαναν το πρωί της Τρίτης τα γνωστά «καρφιά» της εκπομπής, Γιώργος Λιάγκας και Δημήτρης Ουγγαρέζος. Αλλά και η Φαίη Σκορδά η οποία αποκάλυψε επίσης ότι ο Πέτγουεϊ τηλεφώνησε στη Σταμάτη για να βγούνε ραντεβού, αλλά εκείνη του έριξε… χυλόπιτα!!!

«Πώς θα συνεννοούμασταν;», αναρωτήθηκε η Σάσα, αφού δεν ξέρει πολύ καλά αγγλικά.

Και ο Παντελίδης, όμως, έχει πάθει πλάκα μαζί της και την αποκάλυψη έκανε ο Λιάγκας. Σου λέει ο αοιδός μέχρι που έβαλε μέσο τον Ουγγαρέζο να της μιλήσει και η «Βασιλειάδου» της μετέφερε το ενδιαφέρον του Παντελίδη στο διάλειμμα. Άκουσε το «προξενιό» ο Λιάγκας και το μαρτύρησε κανονικότατα στον «αέρα».

Μετά από όλα αυτά τι να πούμε... Κορίτσια έχετε ελπίδες!