Όζι: "Ήμουν μεγάλος μα*άκας"

16.04.2013
Οι φήμες θέλουν τον εκκεντρικό ροκά να ζει χωριστά από την εδώ και 32 χρόνια σύζυγό του, όμως εκείνος -μεταξύ άλλων- το διαψεύδει.

Ο Όζι Όσμπουρν (Ozzy Osbourne) υπήρξε ανέκαθεν ένα από τα κακά παιδιά της ροκ και η Σάρον (Sharon) σίγουρα το γνώριζε όταν τον παντρεύτηκε το 1982.

Καθώς το ζευγάρι ζει ήδη σε χωριστά σπίτια ο 64χρονος τραγουδιστής των Black Sabbath διαψεύδει ότι έχουν χωρίσει πραγματικά ενώ την ίδια στιγμή ζητά συγχώρηση επειδή τον τελευταίο καιρό υπήρξε σκέτος "μα*άκας" στους κοντινούς του ανθρώπους καθώς για ακόμη μια φορά "έχασε τον μπούσουλα".

"Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έπινα πολύ και έπαιρνα ναρκωτικά μερικές μέρες. Βρισκόμουν σε ένα πολύ σκοτεινό μέρος και υπήρξα μα*άκας προς τους ανθρώπους που αγαπώ περισσότερο. Την οικογένειά μου", έγραψε σε ποστ στο Facebook o Όζι συμπληρώνοντας πόσο χαρούμενος είναι που παραμένει καθαρός εδώ και 44 μέρες!

"Για να βάλω τα πράγματα στη θέση τους, η Σάρον και εγώ δεν παίρνουμε διαζύγιο. Απλά προσπαθώ να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη στη Σάρον, στην οικογένειά μου, στους φίλους μου και στους φίλους μου στην μπάντα για την παράλογη συμπεριφορά μου αυτή την περίοδο. Και τους θαυμαστές μου επίσης", συνέχισε ο Όσμπουρν κλείνοντας με ένα "Ο Θεός να έχει καλά τον Όζι", και έβαλε τελεία.

Ζ. Κ.