Αποκλειστικό: Ο σύζυγος της Δραγούμη για το θάνατο της οικιακής βοηθού

16.04.2013
Αποκλειστικά στο Womenonly.gr μιλά ο σύζυγος της Ναταλίας Δραγούμη, Έντι Ρόμπερτς, ο οποίος την Παρασκευή βρέθηκε στα δικαστήρια για τον τραγικό θάνατο της οικιακής τους βοηθού, αφού κατηγορείτο για ανθρωποκτονία εξ αμελείας.

Ο Ρόμπερτς μιλά για όσα συνέβησαν πριν εφτά χρόνια στο σπίτι τους και στέλνει το δικό του μήνυμα σε όλους να είναι προσεκτικοί με τα ηλεκτρολογικά του σπιτιού. Γιατί μπορεί να φαίνεται κάτι απλό, καθημερινό ή ασήμαντο όμως μία κακοτεχνία, ένα λάθος του ηλεκτρολόγου μπορεί να γεννήσει τη μεγαλύτερη τραγωδία.

Και μία τραγωδία εκτυλίχθηκε στο σπίτι της γνωστής ηθοποιού το Φθινόπωρο του 2006, όπου στοίχισε τη ζωή μίας άτυχης 20χρονης κοπέλας, ενώ από τύχη στη θέση της δεν βρέθηκαν οι ίδιοι ή τα παιδιά τους. Μία λάθος σύνδεση του ηλεκτρολόγου στο ρελέ, κάτι που το ζευγάρι δεν γνώριζε καν, είχε ως αποτέλεσμα η κοπέλα να πάθει ηλεκτροπληξία μέσα στο μπάνιο και να βρει τραγικό θάνατο, παρ’ όλες τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του Ρόμπερτς να την επαναφέρει στη ζωή.

«Δεν πρέπει να υπάρχει by bass στο ρελέ διαφυγής: αυτό είναι που πρέπει να μάθει ο κόσμος απ' αυτή την ιστορία. Όσοι δεν το γνωρίζουν, οφείλουν να καλέσουν τον τεχνικό για να το ελέγξει. Πρέπει όλοι μας να είμαστε προσεκτικοί με τα ηλεκτρολογικά του σπιτιού μας», μας δηλώνει ο Ρόμπερτς, ο οποίος εφτά χρόνια μετά δεν έχει ξεπεράσει το αρχικό σοκ του θανάτου της νεαρής κοπέλας. Εξάλλου, εκείνος και η Ναταλία ήταν τόσο σοκαρισμένοι που για πολύ καιρό δεν μπορούσαν να μείνουν στο ίδιο τους το σπίτι.

Την Παρασκευή, ο Έντι βρέθηκε στα δικαστήρια, όπου του έγινε αυτεπάγγελτα δίωξη, ενώ όλο αυτό το διάστημα η δίκη έπαιρνε αλλεπάλληλες αναβολές. Άλλωστε η οικογένεια της άτυχης κοπέλας δεν κινήθηκε νομικά εναντίον του ζευγαριού, αφού σε καμία περίπτωση δεν έφεραν ευθύνη για το θάνατο της. «Θα μπορούσε να είχε συμβεί και σε εμάς», λέει φανερά στενοχωρημένος ο Έντι.