Τα δάκρυα της Κρίστεν Στιούαρτ στην Coachella

16.04.2013
Ούτε στα πιο άσχημα όνειρά της δεν το είχε φανταστεί η διάσημη ηθοποιός αυτό που τη βρήκε στα καλά καθούμενα.

"Νταμπλάς " της ήρθε της Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) η συνάντηση με τη Λίμπερτι Ρος (Liberty Ross) στη συναυλία των JURASSIC 5’s στο φεστιβάλ Coachella το Σαββατοκύριακο.

Η 23χρονη ηθοποιός πήγε στο δημοφιλέστατο μουσικό φεστιβάλ Coachella με τον -και πάλι- αγαπημένο της, Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) δίπλα στο μοντέλο

Οι πρωταγωνιστές του Twilight ήταν ανάμεσα στους πρώτους που έφτασαν κοντά στη σκηνή για να παρακολουθήσουν το hip-hop συγκρότημα.

Αλλά η 23χρονη έμελλε να ξεφτιλιστεί όταν εμφανίστηκε η πρώην σύζυγος του σκηνοθέτη Ρούπερτ Σάντερς (Rupert Sanders), με τον οποίο κεράτωσε τον αγαπημένο της πέρυσι, με αποτέλεσμα να προκληθεί μέγα σκάνδαλο.Το μοντέλο ήταν εκεί με το νέο της σύντροφο Τζίμι Ιοβάιν (Jimmy Iovine) και τον παλιό φίλο του από τους U2, Bono.

Όπως αναφέρει μια πηγή: "Η Κρίστεν έχει προσπαθήσει πολύ σκληρά να βάλει πίσω της όσα έγιναν και ακόμα έχει απίστευτες ενοχές. Αυτή και ο Ρομπ έχουν κάνει τεράστια βήματα στη σχέση τους τους τελευταίους μήνες και βρίσκονταν εκεί για να περάσουν καλά. Το τελευταίο πράγμα που ήθελε όμως, ήταν να κάνει τη Λίμπερτι να νιώσει άβολα και έδειχνε αρκετά στεναχωρημένη αργότερα εκείνο το βράδυ στο μπαρ των παρασκηνίων".

Ο Ρομπ από την άλλη μεριά, χαμογελούσε διαρκώς ειρωνικά αφού τα ήπιε με το είδωλό του, Ντέιμον Άλμπαρν (Damon Albarn). Αυτά συμβαίνουν άμα βρίσκεσαι τη λάθος στιγμή στο λάθος μέρος....

Φ.Κ.