Ντέμης: Απαγόρευσε στη Βανδή να βγει λόγω... ΑΕΚ

16.04.2013
Δύσκολες ώρες περνάει ο κόσμος της ΑΕΚ μετά τον διαφαινόμενο υποβιβασμό της αγαπημένης τους ομάδας στην Β εθνική για πρώτη φορά στην 90χρονη ιστορία της.

Δύσκολες, όμως, είναι οι ώρες και για το Ντέμη Νικολαϊδη, ο οποίος υπήρξε πρόεδρος της ΑΕΚ. Και όπως διαβάζουμε στην Espresso, εδώ και καιρό δέχεται κι εκείνος απειλητικά μηνύματα από διάφορους στο περιβάλλον του συλλόγου, ο οποίοι εξακολουθούν να πιστεύουν πως κι εκείνος είναι βασικός υπαίτιος για ό, τι συμβαίνει σήμερα στην αγαπημένη τους ομάδα.

Έτσι, σύμφωνα με δημοσίευμα της ίδια εφημερίδας, ο Ντέμης ένιωσε απειλή το βράδυ της Κυριακής και ήταν τόσο ανάστατος που ζήτησε από τη Δέσποινα Βανδή να ακυρώσει την παρουσία της σε νυχτερινό κέντρο. Αν και η τραγουδίστρια είχε προγραμματίσει να βρίσκεται στο «Ακρωτήρι» για το πάρτι του Χάρη Σιανίδη με λαμπερή καλεσμένη την Ιρίνα Σάικ, τελικά ακύρωσε την έξοδο.

Εξάλλου, ήταν τέτοια η αγωνία του συζύγου της – είχε δεχτεί και σχετικές υποδείξεις από την αστυνομία – που δεν μπορούσε παρά να μείνει... κλειδαμπαρωμένη στο σπίτι!