Ρέμος Vs Σφακιανάκη: «Notis... μαζέψου»

08.04.2013
Πες την μου και αυτή την κόντρα. Αν ισχύει ότι ο Αντώνης ο Ρέμος για ΠΡΩΤΗ φορά στην πολύχρονη καριέρα του δημοσίως στρέφεται εναντίον συναδέλφου του και μάλιστα του Notis του Σφακιανάκη

ε ναι, αυτή τη νέα κόντρα θέλω πολύ να τη ζήσω. Και με αγωνία και λαχτάρα περιμένω την απάντηση του δεύτερου, στο tweet του Ρέμου! Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή αν δούμε τι έχει συμβεί.

Ο Ρέμος, λοιπόν, φέρεται να είναι έντονα ενοχλημένος από τη δήλωση του Σφακιανάκη για τον Χριστιανισμό και τους χριστιανούς, όπου είχε πει: "Δεν είμαι υποκριτής. Δεν είμαι χριστιανός άλλωστε, κι αυτό είναι πλεονέκτημα. Γιατί ο χριστιανός είναι υποκριτής εκ των πραγμάτων. Άλλα λέει, άλλα σκέφτεται, άλλα θέλει κι άλλα κάνει. Όταν σου έχουν διδάξει από μικρό παιδάκι πως μόλις δέχεσαι ένα χαστούκι πρέπει να γυρνάς και το άλλο μάγουλο να φας το επόμενο, σε έχουν κάνει μαζοχιστή. Αυτό εξευτελίζει την προσωπικότητα σου. Κι επομένως δεν είσαι καλός άνθρωπος".

Αν και ο Notis μάς έχει πια συνηθίσει σε τέτοιες προκλητικές δηλώσεις και πλέον όταν ακούμε κι από μία λέμε: «Κλασικά Νότης», δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αντέδρασαν με τα όσα δήλωσε παραπάνω.

Ένας από αυτούς φαίνεται ότι είναι και ο Ρέμος, ο οποίος έγραψε στο Twitter: "Διάβασα κάπου κατά λάθος κάποια λόγια που είπε ο Νότης. Σου λέω μια κουβέντα με εκτίμηση: Notis ΜΑΖΕΨΟΥ! Καληνύχτα...". Βέβαια, κανείς δεν γνωρίζει, αν πρόκειται για το πραγματικό προφίλ του Αντώνη ή κάποιο ψεύτικο (πράγμα που συνηθίζεται) τελευταία, αφού ο Ρέμος δεν μάς έχει συνηθίσει να ανοίγει κόντρες ή να μιλάει εναντίον συναδέλφων του. Αποφεύγει τέτοιες ιστορίες, ωσάν το.... διάολο το λιβάνι.

Αν, όμως, το tweet είναι πραγματικό και το έγραψε εκείνος, μπορούμε να φανταστούμε τον εκνευρισμό του. Κι εννοείται ότι μπορούμε να φανταστούμε και την αντίδραση του Notis.