Σοκ: Αγενής και... αγράμματη η Μαντόνα;

08.04.2013
Σάλος έχει προκληθεί από ένα άκρως ασυνάρτητο και ανορθόγραφο γράμμα που έστειλε η βασίλισσα της ποπ στον πρόεδρο του Μαλάουι.

Η σχέση της Μαντόνα (Madonna) με το Μαλάουι είναι ευρέως γνωστή καθώς η εν λόγω χώρα της Αφρικής αποτελεί πατρίδα των δύο αγοριών που υιοθέτησε εκείνη.

Την περασμένη εβδομάδα η 54χρονη σταρ βρέθηκε στο Μαλάουι με τα παιδιά της θέλοντας –μεταξύ άλλων- να επισκεφτεί τα σχολεία που είχε ιδρύσει πριν από μερικά χρόνια στην ευρύτερη περιοχή.

Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής της όμως, η Μαντόνα υπέπεσε σε σοβαρότατο… φάουλ!

Αφού βρέθηκε στη χώρα, η διάσημη τραγουδίστρια είπε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και να συναντήσει την πρόεδρο Τζόις Μπάντα (Joyce Banda), η οποία εξελέγη στο αξίωμα τον Απρίλιο του 2012.

Της έστειλε λοιπόν ένα γράμμα, που όμως τελικά την εξόργισε την πρόεδρο.

Το σημείωμα –γιατί περί τέτοιου πρόκειται μάλλον- ήταν χειρόγραφο επάνω σε ένα μικρό κομμάτι χαρτί με το όνομα της σταρ τυπωμένο στο κάτω μέρος και η Μαντόνα αφού συνεχάρη την Μπάντα για την εκλογή της, ζήτησε και να τη συναντήσει.

Όμως το γράμμα ήταν ασυνάρτητο, ανορθόγραφο και η πρόεδρος εξοργίστηκε, κατηγορώντας τη σταρ ότι δεν κρατά τις υποσχέσεις της, προσβάλλοντας τους ανθρώπους.

"Πάντα θαύμαζα τη δύναμη και το κουράγιο σας και έχω πολύ καλές αναμνήσεις από τότε που γνωριστήκαμε και μιλήσαμε και σας πήραμε συνέντευξη, όπως ξέρετε είμαι στο Μαλάουι για μία εβδομάδα. Αν έχετε χρόνο στο βαρύ πρόγραμμά σας να βρεθούμε θα ήταν υπέροχο αν όχι να ξέρετε ότι βρίσκομαι εδώ για να βοηθήσω σε ό,τι χρειάζεται συνεχίζοντας να κάνω ό,τι μπορώ για να υποστηρίξω τα παιδιά του Μαλάουι", έγραφε στο γράμμα η Μαντόνα, όμως την πρόεδρο δεν την έπεισε.

Αντίθετα η Μπάνα φέρεται έξαλλη με τη σταρ η οποία έχτισε 10 σχολεία στη χώρα χωρίς καμία κυβερνητική συγκατάθεση εκτός του ότι "άλλα είχε υποσχεθεί και άλλα έκανε".

Η Μαντόνα ταξίδεψε στο Μαλάουι με τη μεγάλη της κόρη, Λούρδη, τον γιο της από τον γάμο της με τον Γκάι Ρίτσι, Ρόκο, αλλά και τα δύο υιοθετημένα της παιδιά, Μέρσι και Ντέβιντ.

Ζ. Κ.