Καλλίρης: Διαψεύδει με μηνύσεις ότι κάνει έξωση στα παιδιά του

08.04.2013
Το γύρο του διαδικτύου και όχι μόνο έκανε το σαββατοκύριακο δημοσίευμα εβδομαδιαίας εφημερίδας ότι ο Θάνος Καλλίρης χωρίζει και με αίτηση στο Πρωτοδικείο ζητά την έξωση από σπίτι της πρώην συζύγου του και των δύο παιδιών του

Μάλιστα, η εφημερίδα τα Παραπολιτικά αναφέρουν στο ίδιο δημοσίευμα ότι μάρτυρας που κατέθεσε στο δικαστήριο ισχυρίστηκε ότι η αίτηση να απομακρυνθούν τα παιδιά και η εν διαστάσει σύζυγός του από το ακίνητο που κατοικούν γίνεται προκειμένου να ενοικιαστεί το ακίνητο και να μπορεί έτσι ο Καλλίρης να καταβάλλει διατροφή.

Τα όσα κυκλοφόρησαν, έφτασαν στα αυτιά του γνωστού τραγουδιστή, ο οποίος φανερά εκνευρισμένος, διέψευσε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα. Ο Καλλίρης μίλησε στο δελτίο του Star και χαρακτήρισε απαράδεκτα ψέματα τα όσα γράφτηκαν, δηλώνοντας πώς δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο στα παιδιά του.

Σύμφωνα, δε, με πληροφορίες του STAR, τόσο ο Καλλίρης όσο και η πρώην σύζυγός του σκέφτονται πολύ σοβαρά να κινηθούν νομικά εναντίον των δημοσιευμάτων. Εξάλλου και οι δύο ξεκαθαρίζουν ότι προτεραιότητα τους είναι να προστατέψουν τα παιδιά τους.