Αυτά είναι: Μαζί πρώην και νυν Σολωμού!

08.04.2013
Τι Νίκος Καρβέλας και Άννα Βίσση κάποτε παλιά. Μαρία Σολωμού, Μάριος Αθανασίου και Πάνος Μουζουράκης λέμε.

Τέτοιος πολιτισμός και τέτοια ανωτερότητα ούτε... Σουηδία να είμαστε. Αλλά εμείς τους βγάζουμε το καπέλο και να τους βλέπουν άλλα χωρισμένα ζευγάρια και να παραδειγματίζονται. Πρώην και νυν Μαρίας Σολωμού ενώνουν επαγγελματικά τις δυνάμεις τους, αφού θα συνεργαστούν επί σκηνής σε μία διασκευή του «Hang Over»!

Μεγάλες στιγμές, που θα γίνουν μεγαλύτερες (εννοείται και πιο συγκινητικές) όταν η Σολωμού από κάτω όλο καμάρι θα χειροκροτεί πρώην και νυν. Την αποκάλυψη της συνεργασίας έκανε ο ίδιος ο Αθανασίου στο «Μες στην καλή χαρά» με άνεση και φυσικότητα, διότι που είναι το παράξενο να συνεργαστεί με τον νυν αγαπημένο της πρώην του και μητέρας του παιδιού του.

«Παιδιά δίνεται διάσταση χωρίς να υπάρχει λόγος. Θα του βάζω τρικλοποδιές, δε θα τον αφήνω να μιλάει και θα τον χτυπάω», είπε με αρκετή δόση χιούμορ.

Και συνέχισε τις αποκαλύψεις: «Ο Πάνος είχε την ιδέα να παίξουμε μαζί. Με τον Πάνο το συζητήσαμε και μπορώ να πω ότι αν δεν είχα μιλήσει μαζί του και μου το είχαν πει από παραγωγή, θα το σκεφτόμουν».