Χάρλεϊ: Κεράτωνε τον Γκραντ επί 3 χρόνια

08.04.2013
Σοκ προς όλους τους άμεσα ενδιαφερόμενους η αποκάλυψη της απιστίας της διάσημης σταρ.

Ο δεσμός της Λιζ Χάρλεϊ (Liz Hurley) και του Χιου Γκραντ (Hugh Grant) υπήρξε ένας από τους πιο διάσημους στη σόουμπιζ για 13 ολόκληρα χρόνια μέχρι το 2000 όταν ανακοίνωσαν τον "άκρως φιλικό χωρισμό τους".

Να όμως που και σε αυτή τη σχέση υπήρχαν "σκελετοί στην ντουλάπα" που ξαφνικά βγαίνουν στη φόρα, καθώς αποκαλύπτεται ότι εκείνη είχε παράλληλο δεσμό επί τρία ολόκληρα χρόνια με τον ηθοποιό Τομ Σάιζμορ (Tom Sizemore).

O 51χρονος ηθοποιός γνώρισε την 47χρονη καλλονή στα γυρίσματα της ταινίας "Επιβάτης 57" το 1992 (δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί) και όπως αποκαλύπτει ο ίδιος στο βιογραφικό βιβλίο του που κυκλοφορεί σε λίγες μέρες την ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα.

Πρόκειται για τον μεγαλύτερο εφιάλτη των διάσημων ηθοποιών και αυτή τη στιγμή χτυπά ανελέητα τη Χάρλεϊ η οποία θα δει σύντομα όλα τα άπλυτά της στη φόρα.

Το αποκαλυπτικό βιβλίο αναμένεται να βγει στα ράφια την Πέμπτη, όμως ήδη υπάρχει μια προδημοσίευση στην οποία ξεχωρίζει η διήγηση της πρώτης συνάντησης.

Ο Σάιζμορ αφιερώνει ολόκληρο κεφάλαιο στην τρίχρονη σχέση του με τη Χάρλεϊ την οποία παρουσιάζει ως μεγάλη ξελογιάστρα.

"Όταν την είδα πρώτη φορά τα έχασα. Δεν είχα δει πιο όμορφο κορίτσι. Είχε ένα απίστευτα αψεγάδιαστο αλαβάστρινο δέρμα, πανέμορφη φωνή και ένα τρισχαριτωμένο βαθύ γέλιο", γράφει σε κάποιο σημείο ο ηθοποιός εξηγώντας ότι πήγε και της μίλησε όταν κατάλαβε ότι ο Γουέσλι Σνάιπς, τον οποίο γνώριζε χρόνια, είπε ξεκάθαρα ότι θα της την έπεφτε. Ήθελε, λοιπόν να τον προλάβει.

Στη συνέχεια ο Σάιζμορ περιγράφει πως βγήκαν για φαγητό και τη δεύτερη μέρα πήγαν στο δωμάτιό της όπου ύστερα από δύο μπουκάλια κρασί εκείνη του χάρισε ένα άκρως επαγγελματικό στριπτίζ που τον έκανε να "λαλήσει".

Η σχέση τους κράτησε τρία χρόνια, μέχρι το 1995, περίοδο που εκείνη –τυπικά- είχε δεσμό με τον Χιου Γκραντ.

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι Χάρλεϊ και Γκραντ παραμένουν μέχρι και σήμερα στενοί φίλοι. Εκείνος μάλιστα έχει βαφτίσει και τον γιο της, Ντέμιαν.

Η βρετανίδα σταρ αυτό τον καιρό είναι αρραβωνιασμένη με τον αυστραλό άσσο του κρίκετ, Σέιν Γουόρν (Shane Warne).
Ζ. Κ.