Πάτινσον & Στιούαρτ βολτάρουν χέρι χέρι δημοσίως

08.04.2013
Φαίνεται ότι οι δύο νεαροί ηθοποιοί κατάφεραν να γεφυρώσουν τις όποιες διαφορές τους και είναι ξανά μαζί και ευτυχισμένοι.

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) και η Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της πρώτης ταινίας της σειράς "Twilight" στην οποία πρωταγωνιστούσαν.

Έγιναν αμέσως ζευγάρι –παρότι από πολλούς το όλο ζήτημα θεωρήθηκε διαφημιστικό τρικ- αλλά λίγο πριν βγει στις αίθουσες η τελευταία ταινία της σειράς, έσκασε το σκάνδαλο ότι εκείνη τον κεράτωσε με τον σκηνοθέτη Ρούπερτ Σάντερς (Rupert Sanders) και φυσικά ήρθε και ο χωρισμός.

Από εκείνη τη στιγμή, ξεκίνησε ένα άλλο σίριαλ σχετικά με το κατά πόσον οι δυο τους μάλωσαν, τα βρήκαν, μένουν ξανά μαζί, εκείνος τη συγχώρησε και άλλα τέτοια.

Τώρα όμως ο φωτογραφικός φακός τους τσάκωσε να κάνουν χαλαρή βολτίτσα στη Νέα Υόρκη και μάλιστα κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου. Διακριτικά μεν, αλλά όσο πιο κοντά έχουν υπάρξει δημοσίως ποτέ, δε!

"Ο Ρομπ και η Κρίστεν δεν κρατιούνται πια μακριά ο ένας από τον άλλο. Εκείνη μάλιστα δεν σταματά να τον φιλά και να τον αγκαλιάζει. Εκείνος κρατά μια μικρή απόσταση, όμως, είναι ζήτημα χρόνου πια", μεταφέρουν πηγές της εφημερίδας "The Sun", συμπληρώνοντας ότι ο Πάτινσον βγαίνει όλο και πιο συχνά με αντροπαρέες. "Την έσκισε τη γάτα ο Ρομπ"…

Ζ. Κ.