Αποστόλου: "Ο Σεργιανόπουλος πέθανε στην εφηβεία του"

04.04.2013
Αυτές τις μέρες μέσα από τη δίκη "ξαναζωντάνεψε" η φρικτή δολοφονία του Νίκου Σεργανόπουλου τον Ιούνιο του 2008. Μετά τη συγκλονιστική κατάθεση του Αλέξανδρου Ρήγα, ήρθε η σειρά του Δημήτρη Αποστόλου να μιλησει για τον αδικοχαμένο φίλο του

Ο γνωστός σεναριογράφος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή και όσα δήλωσε για τον Σεργιανόπουλο είναι συγκλονιστικά.

"Πήγα στη δίκη, είδα, κατάλαβα περισσότερα από ό, τι έπρεπε και έφυγα. Το έγκλημα από όσο έχω ακούσει ήταν πάρα πολύ βίαιο, για έναν τόσο χάχαλο τύπο και εκεί κρύβονται άλλα πράγματα που δεν με ενδιαφέρει να τα ψάξω και δεν πιστεύω ότι θα τα ψάξει και κανείς" δήλωσε αρχικά.

Και συνέχισε: "Ο Νίκος ήταν πολύ βασανισμένη ψυχή. Είχε πεθάνει πολύ πιο πριν, μετά απλά τον θάψαμε. Ήταν καταραμένη ψυχή με την ποιητική έννοια του όρου. Πιστεύω κάπου εκεί στην εφηβεία που του είχε βγει η ιδιαιτερότητά του και έφαγε πάρα πολύ βία για να βγει από μέσα του λες και είναι κουσούρι ή ένα σπυρί που σπάει και απλά καθαρίζει το δέρμα. Εκεί κάπου στα 16, 17 τον είχαν σκοτώσει το Νίκο και απλά τον θάψαμε στα 45" λέει χαρακτηριστικά και συμπληρώνει ότι ο αδικοχαμένος ηθοποιός και φίλος του ήταν μία "πάρα πάρα πολύ μαύρη ψυχούλα".