Η Κιμ Καρντάσιαν χλαπακιάζει από... μοναξιά!

04.04.2013
Οι φωτογραφίες της ριάλιτι σταρ καθώς προχωρά η εγκυμοσύνη της είναι μάλλον ανησυχητικές ως προς τα κιλά που θα πάρει τελικά.

Η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) περιμένει το πρώτο της παιδάκι από τη σχέση της με τον Κάνιε Γουεστ (Kanye West) και παρόλο που η ίδια υποστηρίζει –και μάλιστα με πάθος- ότι έχει πάρει μόλις 9 κιλά, οι κακές γλώσσες τη θέλουν να έχει ήδη "καβατζώσει" τα +30!

Η 32χρονη σταρ υποστηρίζει ότι προσέχει πολύ τη διατροφή της, αλλά πηγή του περιοδικού In Touch υποστηρίζουν ότι "τρώει τα αισθήματά της, γι' αυτό και παχαίνει".

"Πεινάει συνέχεια και όλο τρώει γιατί δεν μπορεί να κουμαντάρει τη μοναξιά της. Αφού ο γιατρός της απαγόρεψε τα σούρτα φέρτα, εκείνη παραμένει στο Λος Άντζελες και ο Κάνιε πηγαινοέρχεται συνέχεια σε επαγγελματικά ταξίδια.

Δεν το αντέχει και ξεσπάει στο φαγητό, μεταφέρει η πηγή, συμπληρώνοντας ότι ο διάσημος ράπερ αυτές τις μέρες βρίσκεται στο Παρίσι.

"Της λείπει ο Κάνιε, είναι μόνη και τρώει συνέχεια. Δεν παραδέχεται όμως ότι έχει παχύνει", υποστηρίζει φίλος της Καρντάσιαν ενώ στις φωτογραφίες η αλήθεια είναι η μέλλουσα μανούλα δείχνει έτοιμη να… εκραγεί.

Ζ. Κ.