Σαρλίζ Θερόν: Ιδού το πάθος της ζωής της

14.03.2013
Μία από τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου αποκαλύπτει ποιος είναι πια "ο σκοπός της ζωής της".

Τα λόγια για την εξωτερική εμφάνιση της Σαρλίζ Θερόν (Charlize Theron) δεν μπορεί να είναι ποτέ αρκετά. Φαίνεται όμως ότι η ομορφιά της 37χρονης νοτιοαφρικανής καλλονής περνάει και στο πιο μέσα της.

Αφοσιωμένη στη φιλανθρωπία δηλώνει η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και μητέρα του υιοθετημένου Τζάκσον, τονίζοντας ότι "θα κάνει τα πάντα για να βελτιώσει τις ζωές των ανθρώπων που έχουν ανάγκη".

Η Σαρλίζ ρίχνει όλο της το "είναι" στο φιλανθρωπικό ίδρυμα "Charlize Theron Africa Outreach Project", για τους σκοπούς του οποίου βρίσκει συνέχεια καινούρια πράγματα να κάνει.

Όπως για παράδειγμα η τελευταία της συνεργασία με τη γνωστή φίρμα Toms, για την οποία σχεδίασε παπούτσια τα έσοδα από την πώληση των οποίων θα πάνε κατευθείαν για τους σκοπούς του ιδρύματος.

Μιλώντας στο περιοδικό "Us Weekly", η Θερόν παραδέχτηκε ότι θεωρεί "κάθετι μη κερδοσκοπικό το πάθος της", ενώ τόνισε "πόσο απίστευτο είναι να βλέπει αληθινή αλλαγή" προσφέροντας όσο και όπως μπορεί, ιδιαίτερα στα παιδιά που έχουν ανάγκη στις στερημένες περιοχές της Αφρικής.

Ζ. Κ.