Το μεγάλο δίλημμα της Αντέλ

14.03.2013
Με τόσες επιτυχίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο -και μάλιστα μαζεμένες- θα περίμενε κανείς ότι η διάσημη τραγουδίστρια δεν έχει καμία έννοια. Όμως όχι...

Φέτος ήταν πράγματι η χρονιά της Αντέλ (Adele) καθώς το "Skyfall" της σάρωσε όλα τα βραβεία -μαζί και το Όσκαρ- ενώ εδώ και λίγους μήνες κρατά στην αγκαλιά της τον λατρεμένο γιο της, από τη σχέση της με τον Σάιμον Κονέκι (Simon Konecki).

Όπως αναφέρει, όμως, το ειδησεογραφικό πρακτορείο Cover Media, υπάρχουν σύννεφα στον παράδεισο.

Η 24χρονη σταρ φαίνεται ότι βρίσκεται ενώπιον ενός πολύ σοβαρού διλλήματος καθώς καλείται να απαντήσει σε άκρως δελεαστικές προτάσεις που της κάνουν παγκοσμίως διάσημες φίρμες ομορφιάς για συνεργασία.

Συγκεκριμένα, λέγεται ότι ονόματα όπως τα Estée Lauder, L’Oréal and Dior "κυνηγούν" νύχτα μέρα την Αντέλ προσπαθώντας να την πείσουν να γίνει "το πρόσωπό τους".

Ωστόσο, η τραγουδίστρια δεν δείχνει ενθουσιασμένη από την ιδέα. Αντίθετα, φοβάται ότι ένα τέτοιο βήμα "θα έθετε σε κίνδυνο την καλλιτεχνική της ακεραιότητα".

Από την άλλη πλευρά, και όσο ικανοποιημένη και αν είναι η Αντέλ από την περιουσία της που μετρά ήδη γύρω στα £25 εκατομμύρια, τα £10 εκατομμύρια που λέγεται ότι θα της δώσει μια τέτοια συμφωνία ενδέχεται να μην μπορέσουν να "προσπεραστούν" έτσι απλά. Δύσκολη απόφαση πραγματικά!!!!

Ζ. Κ.