Επιτέλους! Ένα μωρό και για την Κλοέ Καρντάσιαν

13.03.2013
Η μία αδελφή της έχει ήδη δύο παιδάκια και η άλλη ετοιμάζεται να γίνει μανούλα. Εκείνη το "παλεύει" χρόνια και τώρα κρατά και εκείνη αγκαλιά το "μωράκι" της.

Η Κλοέ Καρντάσιαν (Khloe Kardashian) και ο Λαμάρ Οντόμ (Lamar Odom) έχουν μιλήσει ανοιχτά και επανειλημμένα για τη λαχτάρα τους να γίνουν γονείς καθώς και για την υπερ-προσπάθειά τους που τους μετέτρεψε σε αγγαρεία μέχρι και το σεξ.

Ωστόσο παρόλο που το ζευγάρι είπε να το "χαλαρώσει" λίγο το θέμα και "αν είναι να'ρθει θα έρθει", είχαμε "υψηλές αφίξεις" στο σπιτικό τους και η μικρή αδελφή της Κλοέ, Κένταλ Τζένερ (Kendall Jenner) ήταν εκείνη που τα μαρτύρησε πρώτη.

Ο Λαμάρ έκανε δώρο στην καλή του ένα κουταβάκι ράτσας μπόξεςρ και η Κένταλ το φωτογράφισε ποστάροντάς το δίπλα στη λεζάντα "Το νέο μωρό της Κλοέ και του Λαμάρ".

Τα μηνύματα στη συνέχεια έπεσαν "βροχή" τόσο εντός όσο και εκτός της οικογένειας Καρντάσιαν ενώ η Κλοέ λέγεται ότι πια δεν έχει μάτια για κανέναν άλλο.

Κατά τα άλλα, η αδελφή Κιμ σόκαρε τον κόσμο πρόσφατα όταν κινηματογραφήθηκε μέσα στα αίματα κάνοντας τον νέο καθαρισμό του… βρικόλακα!

Ζ. Κ.