Θεατής ξυλοκόπησε άγρια ηθοποιό εν ώρα παράστασης

13.03.2013
Ένα πρωτοφανές στα θεατρικά χρονικά επεισόδιο έλαβε χώρα πρόσφατα στο θέατρο «Τέσσερις Εποχές», όπου ανεβαίνει η παράσταση «Γιαννούλης Χαλεπάς, η Κοιμωμένη μου».

Η ηθοποιός Γιούλη Ζήκου, που υποδύεται την τυραννική μητέρα του σπουδαίου Έλληνα γλύπτη Γιαννούλη Χαλεπά, με την οποία ο καλλιτέχνης είχε μια αρρωστημένη σχέση, είναι αυτή που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από γυναίκα θεατή.

Την ώρα της παράστασης κι ενώ η πρωταγωνίστρια με τον Γιώργο Χριστοδούλου ήταν στη σκηνή, μία θεατής (γύρω στα 50) που καθόταν στην πρώτη σειρά, της όρμηξε κι άρχισε να τη γρονθοκοπά με μανία. Άναυδοι οι θεατές, έμειναν να κοιτούν την καλοβαλμένη γυναίκα σε κατάσταση αμοκ να τραβά τα μαλλιά και να ξυλοκοπά σε πρόσωπο και σώμα την ανήμπορη και σοκαρισμένη ηθοποιό.

Μάλιστα, η γυναίκα φώναζε συγχρόνως: «Κακούργα! Εσύ φταις! Εσύ τον κατέστρεψες!». Χαρακτηριστικό της βιαιότητας είναι πως από το ξύλο, η Γιούλη Ζήκου γέμισε μελανιές, ενώ οι φουρκέτες που υπήρχαν στην περούκα της, καρφώθηκαν στο κεφάλι της, με αποτέλεσμα αυτό να αρχίσει να τρέχει αίματα.

«Έζησα εφιαλτικές στιγμές. Έκανε σαν τρελή! Θα με σκότωνε!» δηλώνει η γνωστή ηθοποιός, ενώ αποκάλυψε πως η θεατής όταν ηρέμησε, της ζήτησε συγγνώμη. Μάλιστα, της απολογήθηκε λέγοντας της πως ήταν η τρίτη φορά που έβλεπε την παράσταση και είχε ταυτιστεί με τους ηθοποιούς. Η πρωταγωνίστρια πάντως την έχει ήδη συγχωρέσει....

Πηγή: Espresso