"Μπουκάλα" τελικά η Χάνα Μοντάνα: Άκυρος ο γάμος!

13.03.2013
Ούτε έναν χρόνο δεν κράτησε ο αρραβώνας της Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus). Γιατί όμως διαλύθηκε;

Η 20χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός που έγινε διάσημη από τον ρόλο της ως "Χάνα Μοντάνα" στην ομώνυμη τηλεοπτική και κινηματογραφικής επιτυχία και ο Λίαμ Χέμσγουορθ (Liam Hemsworth) αρραβωνιάστηκαν πέρσι τον Ιούνιο ύστερα από τρία χρόνια σχέσης.

Πηγές της Σελίδας Έξι της New York Post, όμως, θέλει τους δύο ηθοποιούς που γνωρίστηκαν το 2009 στα γυρίσματα της ταινίας "Το τελευταίο τραγούδι", να το "έχουν διαλύσει το μαγαζάκι".

Οι πρώτες φήμες για τα σύννεφα στη σχέση των δύο νέων ήρθαν πριν από λίγο καιρό και ήθελαν τον 23χρονο Λίαμ να έκανε την κουτσουκέλα του με την εντυπωσιακή ηθοποιό Τζάνιουαρι Τζόουνς (January Jones) σε εκδήλωση μετά τα Όσκαρ, και μάλιστα όταν η καλή του ήταν σε άλλο πάρτι. Μόνη.

Φίλοι του ζεύγους θέλουν τον Χέμσγουορθ να έφυγε για την Αυστραλία πριν από λίγο καιρό, με σκοπό να περάσει λίγο χρόνο με την οικογένειά του, αλλά καθώς το ταξιδάκι αυτό δεν λέει να τελειώσει, οι κακές γλώσσες το έβγαλαν το συμπέρασμα.

"Ο Λίαμ και η Μάιλι τέλειωσαν", μεταφέρουν φίλοι του ζεύγους τονίζοντας ότι εκείνος δεν αντέχει άλλο τις εξαλλοσύνες εκείνης, η οποία φαίνεται ότι προτιμά τα πάρτι και τις άγριες παρέες.

Από την πλευρά της η Μάιλι λέγεται ότι ανησυχεί από το ματάκι του καλού της που "παίζει" περισσότερο από το κανονικό και δεν μπορεί πια να τον συγχωρήσει.

Ωστόσο, η επίσημη ανακοίνωση ακόμη αναμένεται…

Ζ. Κ.