Το μοντέλο που μάγεψε τον Μπράντλεϊ Κούπερ

13.03.2013
Οι φήμες θέλουν τον διάσημο ηθοποιό τρελά ερωτευμένο με νεαρή καλλονή. Ποια είναι η… τυχερή;

Μετά τον χωρισμό του από τη Ρενέ Ζελβέγκερ (Renee Zellweger) το όνομα του Μπράντλεϊ Κούπερ (Bradley Cooper) συνδέθηκε με ουκ ολίγες διάσημες –και μη- εκτός από τη πιο επίσημη Ζόε Σαλντάνα (Zoe Saldana), η οποία πρόσφατα μας "τελείωσε" επίσης…

Τελευταία δημοσιεύματα θέλουν τον 38χρονο σταρ ξετρελαμένο με τη Σούκι Γουότερχαουζ (Suki Waterhouse) -μοντέλο της νέας γενιάς- την οποία μάλιστα προσκάλεσε στο Λος Άντζελες για ένα δεύτερο –πιο πριβέ- ραντεβού.

Ο Κούπερ γνώρισε την 20χρονη Βρετανίδα καλλονή τον περασμένο μήνα στην τελετή για τα βραβεία Elle Style στο Λονδίνο.

Μάλιστα ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε το ζεύγος να το "σκάει" από το πάρτι που δόθηκε μετά την εκδήλωση με κατεύθυνση προς το ξενοδοχείο του σταρ, τις πρώτες πρωινές ώρες.

Σύμφωνα με το RadarOnline, ο Μπράντλεϊ έχει διαρκή επικοινωνία με την 20χρονη Σούκι και της έχει κάνει ανοιχτή πρόσκληση να πάει στο Λος Άντζελες να τον βρει όποτε θέλει.

"Ο Μπράντλεϊ της στέλνει διαρκώς μηνύματα, από τη στιγμή που γνωρίστηκαν και την περιμένει πως και πως", μεταφέρουν πηγές του δικτύου τονίζοντας όμως ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία, με τη νεαρή Σούκι να "είναι εντυπωσιασμένη από τον διάσημο ηθοποιό".

Ζ. Κ.