"Η Μαντόνα είναι μία από τις κύριες αιτίες του AIDS"

06.03.2013
Σκληρό χτύπημα δέχτηκε η βασίλισσα της ποπ, που κατηγορήθηκε ως υπεύθυνη για την εξάπλωση της μεγαλύτερης μάστιγας του 20ου αιώνα.

Όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα, η Μαντόνα (Madonna) θα συμμετάσχει στην 24η τελετή απονομής των βραβείων GLAAD (Gay & Lesbian Alliance Against Defamation) που αναγνωρίζουν ανοιχτά τους επαγγελματίες της γκέι και λεσβιακής κοινότητας.

Εκεί η 54χρονη σταρ θα παραδώσει το βραβείο στον διάσημο παρουσιαστή Άντερσον Κούπερ (Anderson Cooper), ωστόσο τα νέα δεν χαροποίησαν όλους όσους τα έμαθαν. Αντίθετα…

Έξαλλους φαίνεται ότι έκανε η είδηση τους θαυμαστές της Lady Gaga –γνωστούς και ως τερατάκια (little monsters)- οι οποίοι αντιδρούν έντονα στην απόφαση της παραγωγής και φρόντισαν να το κοινοποιήσουν σε όλο τον κόσμο.

Θεωρώντας την απόφαση λανθασμένη εφόσον χρεώνουν στη Μαντόνα την εξάπλωση του ιού του AIDS τη δεκαετία του '80, οι θαυμαστές της Gaga έγραψαν ένα γράμμα στους παραγωγούς των GLAAD το οποίο και πόσταραν στο επίσημο μπλογκ τους.

"Αγαπητοί κύριοι στα GLAAD,
Μάθαμε πως θα επιτρέψετε στη Μαντόνα να δώσει ένα βραβείο στον Άντερσον Κούπερ. Αυτό δεν προσβάλει μόνο τα δικαιώματα των γκέι ακτιβιστών όπως η Lady Gaga αλλά και κάθε ομοφυλόφιλο άντρα και γυναίκα σ αυτόν τον πλανήτη.
Η Μαντόνα είναι μία από τις κύριες αιτίες του AIDS. Στα 80s, ενθάρρυνε τους γκέι να κάνουν σεξ χωρίς προστασία και μπορεί σίγουρα να μην ήταν απ' αυτούς που προκάλεσαν την αρρώστια αλλά εκείνη με την έλλειψη κάθε στοιχειώδους ηθικής βοήθησε να εξαπλωθεί. Παρακαλούμε να ξανασκεφτείτε την επιλογή της Μαντόνα ως παρουσιάστριας. Αν δεν το κάνετε, εμείς, τα Τερατάκια θα χτυπήσουμε με έναν τρόπο που δεν θα σας αρέσει καθόλου", έγραφε το γράμμα που υπογράφουν οι θαυμαστές της Lady Gaga απειλώντας ξεκάθαρα για… αντίποινα.

Βέβαια, παρά τα όσα γράφει το γράμμα, η Μαντόνα πάντα προέτρεπε τους ομοφυλόφιλους να κάνουν σεξ με προφυλακτικό όπως φαίνεται και στο αντίστοιχο διαφημιστικό κλιπάκι του 1988 που συνοδεύει την είδηση.

Για την ιστορία, πάντως, η έχθρα ανάμεσα στις δύο κυρίες της μουσικής υπάρχει αρκετό καιρό με τους θαυμαστές της Μαντόνα να κατηγορούν πρώτοι τη Lady Gaga ότι μιμείται ξεκάθαρα το ίνδαλμά τους.

Ζ. Κ.