Η Αντέλ θα τραγουδήσει στο γάμο της Άνιστον;

06.03.2013
Η 44χρονη ηθοποιός πρότεινε στην Αγγλίδα τραγουδίστρια να είναι η τραγουδίστρια στη γιορτή της γαμήλιας τελετής κοντράροντας τους Brangelina που ετοιμάζονται επίσης για τον χορό του Ησαία.

Όταν η Αντέλ (Adele) συνάντησε πρώτη φορά από κοντά τη Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Anison) στα καμαρίνια της εκπομπής Late Night with Jimmy Fallon το 2009, μες τον ενθουσιασμό της ως μεγάλη φαν των Friends, την αποκάλεσε κατευθέιαν Ρέιτσελ (Rachel) κι έγιναν αμέσως φίλες.

«Η Αντέλ λατρεύει τη Τζεν και τα συναισθήματα είναι αμοιβαία. Έχουν κρατήσει επαφή και η Αντέλ της έχει πει εδώ και μήνες πως θα πάει σπίτι οπότε ήταν μια καλή συγκυρία που συναντήθηκαν στα Όσκαρ.» είπε ένας κοινός τους φίλος.

Οι δυο τους μίλησαν στην 85η απονομή των διάσημων κινηματογραφικών βραβείων όχι μόνο για το μωρό της 24χρονης τραγουδίστριας και τον καινούριο ρόλο της μητέρας αλλά και για το γάμο της Άνιστον με το Τζάστιν Θερου (Justin Theroux) στον οποίο και γαμπρός και νύφη θέλουν την Αγγλίδα σταρ να τραγουδήσει γι’ αυτούς.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα μιας ανώνυμης πηγής στο περιοδικό Look , η μεγάλη μέρα που η 44χρονη ηθοποιός θα ντυθεί νύφη θα είναι μες το Μάιο κοντά στην επέτειο τους και είπε στην Αντέλ πως θα ήταν μεγάλη τιμή γι αυτούς αν δεχτεί την πρόταση της με τη δεύτερη ν απαντάει πως είναι κολακευμένη και πως θα το σκεφτεί σοβαρά.

K.Π