Καινούργιου - Σηφάκης: Όλη η αλήθεια για τη σχέση τους

06.03.2013
Τις τελευταίες μέρες έχουν φουντώσει οι φήμες για τη σχέση της Κατερίνας Καινούργιου με τον Μιχάλη Σηφάκη.

Οι δυο τους έχουν βγει μαζί κάποιες φορές (όταν αυτός είναι στην Ελλάδα) πήγαν στα μπουζούκια, πέρασαν καλά και όπως καταλαβαίνεις, δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν οι πρώτες φήμες ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους. Μάλιστα, το «λαβ» στόρι είχε ζουμί, αφού ο Σηφάκης είναι ο κολλητός του πρώην της, Γιώργου Σαμαρά, ενώ εκείνη είναι φιλενάδες με την Μαρία Ηλιάκη, όπου μέχρι πρότινος επίσης ακουγόταν ότι κάτι παίζει με τον διεθνή τερματοφύλακα.

Μύλος λέμε και όσο οι δύο πρωταγωνιστές δεν μιλούσαν τόσο φούντωναν οι φήμες για μεγάλο έρωτα. Μέχρι που βγήκε η Καινούργιου κι εκνευρισμένη έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. "Δεν συμβαίνει τίποτα, είμαι μια χαρά και πάρα πολύ ήρεμη. Δεν ξέρω τι γράφεται και δεν με απασχολεί καθόλου, γιατί δεν ισχύει κιόλας» δήλωσε στην κάμερα αρχικά.

Για να εκνευριστεί περισσότερο στη συνέχεια: "Αν είναι δυνατόν παιδιά. Όχι δεν ισχύει τίποτα. Έχω φτάσει σε ένα σημείο που δεν ασχολούμαι πλέον με αυτά που γράφονται, γιατί τα περισσότερα είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας και κάποιες φορές με θίγουν κιόλας» είπε και τόνισε ότι είναι μόνη και είναι καλά.

Πάντως, όσα ακούγονται τελευταία την έχουν ενοχλήσει απίστευτα, ενώ ξεκαθαρίζει ότι έχει πολλούς άνδρες φίλους. Και ο Σηφάκης είναι ένας από αυτούς. «Δεν σημαίνει πως με όποιον βγει μαζί μου ή πιει έναν καφέ, ντε και καλά κάτι τρέχει. Εννοείται πως με ενοχλεί, όχι τόσο για εμένα, αλλά επειδή δεν θέλω να τα διαβάζει η οικογένειά μου"