Μπέβερλι: "Σ' αγαπώ" γράφει το νέο τατουάζ της Κέλι

06.03.2013
Φαίνεται πως οι δύσκολες μέρες που έζησε μετά το διαζύγιό της η Τζένι Γκαρθ (Jennie Garth) έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Τον περασμένο Μάρτιο η είδηση ότι η 40χρονη ηθοποιός και ο επί 11 χρόνια σύζυγός της, Πίτερ Φασινέλι (Peter Facinelli) είχε προκαλέσει σοκ στη σόουμπιζ καθώς οι δυο τους ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα –και αθόρυβα- ζευγάρια.

Η Τζένι πέρασε δύσκολα μετά το διαζύγιο, αλλά φαίνεται ότι τώρα έχει πατήσει ξανά γερά στα πόδια της. Βέβαια φταίει και ο έρωτας…

Εδώ και έξι μήνες η ηθοποιός που έγινε διάσημη μέσα από τον ρόλο της "Κέλι" στην τηλεοπτική επιτυχία των '90s "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς" είναι ζευγάρι με τον ροκά Τζέρεμι Σάλκεν (Jeremy Salken), στο πλευρό του οποίου λέγεται ότι έχει βρει το… λιμάνι της.

Σε πρόσφατη εκδήλωση όπου εμφανίστηκε μάλιστα άφησε να φανεί το νέο της τατουάζ που αντικατοπτρίζει τη νέα σελίδα που έχει γυρίσει στη ζωή της.

"Σ' αγαπώ", γράφει με καλλιτεχνικά γράμματα στο μέσα μέρος του αριστερού μπράτσου της η Τζένι και, όπως παραδέχτηκε η ίδια, το στέλνει προς όλες τις κατευθύνσεις.

"Το κόλπο για να παραμένεις υγιής και χαρούμενος είναι η θετική σκέψη", είχε υποστηρίξει πρόσφατα η Τζένι Γκαρθ τονίζοντας ότι αν λέγαμε όλοι "σ' αγαπώ" περισσότερο, ακόμη και στον εαυτό μας, όλα θα ήταν πιο όμορφα και πιο απλά.

"Είναι οι αγαπημένες μου λέξεις", παραδέχτηκε η Γκαρθ συμπληρώνοντας όμως ότι "δεν τις λέει όσο συχνά θα ήθελε". Ας το αλλάξει λοιπόν…

Ζ. Κ.