Δες το νέο «παλατάκι» της Βανδή και του Ντέμη

06.03.2013
Κάτοικοι νοτίων προαστίων και συγκεκριμένα Βούλας – Βάρης είναι εδώ και λίγες μέρες η Δέσποινα Βανδή, ο Ντέμης Νικολαίδης και τα τέκνα αυτών.

Η διάσημη οικογένεια εγκατέλειψε τα βόρεια προάστια μετά από πολλά χρόνια και μετακόμισε στα νότια, όπου βρίσκεται το νέο πολυτελές σπίτι τους. Και μπορεί μετά το «παλάτι» τους στο Κεφαλάρι η Δέσποινα και ο Ντέμης να επέστρεψαν στο νοίκι, όμως, μη φαντάζεσαι... φτωχικά πράγματα.

Από τις φωτογραφίες που δημοσιεύονται στα life style περιοδικά βλέπουμε ότι η μεζονέτα που ενοικίασαν (δημοσιεύματα θέλουν το νοίκι να αγγίζει τα 7 χιλιάδες ευρώ!!!) είναι πολυτελέστατη, σε μοντέρνο ρυθμό, με μεγάλες τζαμαρίες, ενώ βρίσκεται σε μία ήσυχη γειτονιά με φοινικόδεντρα. Μάλιστα, διαβάζουμε ότι έχει απεριόριστη και ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα.

Η μετακόμιση ολοκληρώθηκε μόλις την περασμένη Παρασκευή, οπότε και η οικογένεια κοιμήθηκε εκεί το πρώτο της βράδυ. Μάλιστα, η αοιδός βοήθησε στη μετακόμιση, αφού και την επίβλεψη είχε και κούτες μετέφερε. Και μπορεί σε καμία από αυτές να μην είδαμε το σύζυγο σε ρόλο κουβαλητή, όμως ήταν εκεί ο κουμπάρος Κώστας Καπετανίδης που την κουβάλησε κι αυτός την κούτα.

Πηγή ΟΚ