Πλούταρχος: Στεναχωρημένος από την επίθεση Βαρθακούρη

06.03.2013
Όλα αυτά τα χρόνια που ο Γιάννης Πλούταρχος είναι στη δισκογραφία, ούτε σε κόντρες έχει εμπλακεί, ούτε σε ίντριγκές και το κυριότερο δεν έχει... ξεκατινιαστεί δημοσίως με συναδέλφους του.

Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες πρωταγωνιστεί σε μία νέα δισκογραφική κόντρα μετά την σκληρή επίθεση του Χάρη Βαρθακούρη προς το πρόσωπό του.

Ο γιος του Γιάννη Πάριου μέσω Twitter έγραψε σκληρούς χαρακτηρισμούς για τον χαρακτήρα του Πλούταρχου, ενώ εξήγησε ότι έχει να κάνει με δύο τραγούδια που του είχε γράψει και δεν συμπεριλήφθηκαν τελικά στο νέο δίσκο του τραγουδιστή.

Ο Πλούταρχος μίλησε στην κάμερα του Star και παρόλο που δεν είναι στον χαρακτήρα του να απαντά δημοσίως σε όσα αρνητικά γράφονται για εκείνον, έδωσε τη δική του εξήγηση για την ιστορία αυτή. Φανερά στεναχωρημένος και πειραγμένος για όσα του έσουρε ο Βαρθακούρης είπε:

«Δεν είναι ωραίο πράγμα αυτό ρε παιδί μου. Άνθρωποι είμαστε, θα ξαναβρεθούμε πάλι και μπορεί να κάνουμε και πολύ μεγάλες επιτυχίες. Δεν είναι ωραίο να μιλάει με άσχημες κουβέντες. Δεν είναι καλό και για τον ίδιο! Χάνει και το δίκιο του!»

Εξήγησε, δε, τι συνέβη με τα επίμαχα τραγούδια που ήταν και ο λόγος για την «έκρηξη» του συνθέτη.

«Έχουμε κρατήσει ένα τραγούδι του Χάρη, που θα γίνει repackage. Δηλαδή θα είναι στον ίδιο δίσκο, αλλά θα κυκλοφορήσει 6-7 μήνες αργότερα. Είχα ηχογραφήσει γύρω στα 25 τραγούδια, και κράτησα κάποια για να μπουν στο repackage».

Τόνισε, επίσης, ότι προσπάθησε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Βαρθακούρη. «Παίρνω πολύ συχνά τηλέφωνο, αλλά συνήθως ο Χάρης δεν το σηκώνει και μιλά μέσω e-mail. Αναγκάστηκα να στείλω μήνυμα και να μιλάμε με μηνύματα. Αλλά αυτό δεν είναι ωραίο πράγμα. Καλά είναι να σηκώνεις το τηλέφωνο και οτιδήποτε έχεις να μιλάς με τον ίδιο!» δήλωσε με νόημα.