Νομικού - Χολίδης: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά από καιρό

27.02.2013
Ορίστε, μόλις χθες (ημέρα Τρίτη) λέγαμε ότι ο Χρήστος Χολίδης διαψεύδει ότι έχει χωρίσει με την Δούκισσα Νομικού και σήμερις (ημέρα Τετάρτη) το ζεύγος φιγουράρει together μετά από πολύ καιρό.

Και δίνουν έτσι ένα τέλος στις φήμες και τα σενάρια των τελευταίων μηνών. Βέβαια, άργησαν να το κάνουν, αλλά όπως λέει και ο λαός... «κάλλιο αργά παρά ποτέ»!

Δούκισσα και Χολίδης βρέθηκαν την περασμένη Πέμπτη στο Καραϊσκάκη για να δουν από κοντά τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Λεβάντε. Και μπορεί η βραδιά να εξελίχθηκε άσχημα για την ομάδα του αοιδού (που μια κατήφεια και μια στενοχώρια την είχε στο βλέμμα του) δεν ίσχυσε το ίδιο για την παρουσιάστρια. Μες στην καλή χαρά ήταν και σε όλες τις φωτογραφίες έχει ένα τεράστιο χαμόγελο. Ευτυχίας ή καλύτερης πόζας θα σας γελάσω, όμως η Δούκισσα δεν τράβηξε ζόρι για την ήττα και τον αποκλεισμό του κουμπάρου (Γιάννη Μανιάτη) του καλού της.

Τέλος πάντων, με την δημόσια αυτή εμφάνιση, το ζευγάρι δηλώνει ότι είναι μαζί. Κι αν πέρασαν και κάποια προβλήματα (λέμε τώρα) αυτά είναι περασμένα ξεχασμένα.

Πηγη ΟΚ