Ξαφνικός χωρισμός για τη χήρα του Χιθ Λέτζερ

27.02.2013
Ύστερα από έναν χρόνο σχέσης και εκεί που δεν το περίμενε κανείς, η Μισέλ Γουίλιαμς (Michelle Williams) είναι και πάλι εργένισσα.

Η 32χρονη ηθοποιός άρχισε να βγαίνει με τον συνάδελφό της, Τζέισον Σέγκελ (Jason Segel) στις αρχές του 2012 και από την πρώτη στιγμή κράτησαν τον δεσμό τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο, φήμες τους ήθελαν τρισευτυχισμένους με τον 33χρονο ηθοποιό να έχει "κατακτήσει" εξίσου και την 7χρονη κόρη της Γουίλιαμς από τον γάμο της με τον Χιθ Λέτζερ (Heath Ledger) Ματίλντα (Matilda), η οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι απαρηγόρητη από τον χωρισμό.

Πηγές του περιοδικού Us Weekly θέλουν τη σχέση να μην κράτησε κυρίως λόγω απόστασης.

"Παρόλο που οι δυο τους αγαπιούνται πάρα πολύ, η απόσταση δεν παλεύεται. Εκείνος έχει τη βάση του στο Λος Άντζελες και η Μισέλ ζει με τη Ματίλντα στη Νέα Υόρκη", μεταφέρουν οι πηγές υποστηρίζοντας πως παρόλο που η τριπλέτα πέρασε ολιγοήμερες διακοπές στο Κανκούν του Μεξικό στις αρχές του χρόνου, τώρα ο καθένας από τους τρεις του προσπαθεί να αντιμετωπίσει τη νέα πραγματικότητα.

Η Μισέλ Γουίλιαμς είχε γνωρίσει τον πρώην άντρα της στα γυρίσματα της ταινίας "Το μυστικό του Μπροκμπακ Μάουντεν" το 2004. Έναν χρόνο αργότερα γεννήθηκε η κόρη τους και το 2008, ο ταλαντούχος βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Ήταν 28 χρονών.

Ζ. Κ.