Οι ανθυγιεινές λιγούρες της πριγκίπισσας Κέιτ

27.02.2013
Ύστερα από την ταλαιπωρία των πρώτων μηνών, φαίνεται ότι η όρεξη της δούκισσας του Κέιμπριτζ έχει επανέλθει στα φυσιολογικά. Ή μάλλον, τα έχει ξεπεράσει κιόλας!

Η εγκυμοσύνη της Κέιτ (Kate) ανακοινώθηκε κάπως εσπευσμένα στο τέλος του χρόνου όταν εκείνη χρειάστηκε να νοσηλευτεί με έντονα συμπτώματα ναυτίας.

Τώρα όμως φαίνεται ότι όλα εξελίσσονται φυσιολογικά –και με το παραπάνω. Πηγές του βρετανικού περιοδικού "Closer" αποκαλύπτουν ότι και οι πριγκίπισσες έχουν λιγούρες! Και μάλιστα όχι απαραίτητα υγιεινές.

"Η Κέιτ προσπαθεί να τρέφεται υγιεινά, όμως λόγω της κατάστασής της, επιτρέπει στον εαυτό της και καμιά παρασπονδία που και που. Αυτά που λαχταράει κυρίως είναι τσιπς με κέτσαπ, φασόλια σε ψωμί του τοστ και σπαγγέτι μπολονέζ", μεταφέρουν οι πηγές συμπληρώνοντας ότι όταν λιγουρεύεται γλυκό υποκύπτει σε ένα συγκεκριμένο είδος συσκευασμένων γλυκών που υπάρχει στη Βρετανία και λέγεται "brandy snaps".

Η 31χρονη Κέιτ, έκανε πριν από λίγο καιρό την πρώτη της εμφάνιση με την κοιλίτσα της αποδεικνύοντας ότι διατηρείται ακόμη σε άψογη φυσική κατάσταση. Πληροφορίες θέλουν τη δούκισσα να αθλείται όσο περισσότερο μπορεί κάνοντας γιόγκα και πιλάτες αλλά και μεγάλες βόλτες με τον σκύλο της, Λούπο.

Ζ. Κ.