Η σχέση Κρουζ-Σούρι φρικάρει τη Χολμς

26.02.2013
Στα όριά της λέγεται ότι έχει φτάσει η διάσημη ηθοποιός καθώς τρέμει για το μέλλον της κόρης της δίπλα στον πρώην σύζυγο.

Η Κέιτι Χολμς (Katie Holmes) και ο Τομ Κρουζ (Tom Cruise) χώρισαν το περασμένο καλοκαίρι ύστερα από έξι χρόνια γάμου με τη μαμά να κρατά την αποκλειστική κηδεμονία της μονάκριβης κόρης τους και τον μπαμπά να έχει εξασφαλίσει δικαίωμα συχνότατων επισκέψεων και επαφών.

Μέχρι τώρα η καινούρια κατάσταση φαίνεται να λειτουργούσε μια χαρά, όμως εδώ και λίγο καιρό η 34χρονη ηθοποιός λέγεται ότι κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα.

Στις 18 Απριλίου η Σούρι (Suri) θα γίνει 7 χρονών και εκεί ακριβώς εστιάζεται το άγχος της Κέιτι, καθώς αυτή είναι η ηλικία όπου αρχίζει ουσιαστικά η γνωριμία ενός παιδιού με τη Σαϊεντολογία.

Θυμίζουμε ότι ένας από τους βασικούς λόγους για τον οποίο χώρισε το διάσημο ζευγάρι ήταν η άρνηση της Χολμς να δει την κόρη της να ασπάζεται την αμφιλεγόμενη θρησκεία της οποίας θερμότατος οπαδός είναι εδώ και πολλά χρόνια ο πρώην σύζυγός της.

Και βέβαια, όσο και να το είχε γλιτώσει μέχρι τώρα –λόγω πρακτικών προβλημάτων κυρίως- ήρθε η στιγμή που η Κέιτι Χολμς βλέπει τους μεγαλύτερους φόβους της μια ανάσα από το να γίνουν πραγματικότητα.

Εξαιτίας των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, ο Κρουζ είχε δει πολύ λίγο την κόρη του τους πρώτους μήνες του χωρισμού, όμως τώρα που τα γυρίσματα της επόμενης ταινίας του μίκρυναν την απόσταση μεταξύ τους, η επαφή είναι συχνότερη. Και εκεί ακριβώς είναι που φρικάρει η μαμά Κέιτι.

Παρόλο που υποτίθεται ότι έχουν συμφωνήσει να μην ακολουθήσει η Σούρι εκπαίδευση με βάση τη Σαϊεντολογία η Χολμς τρέμει τη στιγμή που πλησιάζει το σημείο "τσεκαρίσματος" για τη θρησκεία και συμπίπτει με τα έβδομα γενέθλια του παιδιού.

Πρόκειται για μια διαδικασία όπου το παιδί αντιμετωπίζει ένα πολύ σκληρό ερωτηματολόγιο κατά το οποίο μάλιστα είναι συνδεδεμένο σε μηχάνημα ανιχνευτή ψεύδους.

Αντίστροφη μέτρηση λοιπόν μέχρι τον Απρίλιο για την Κέιτ και τη Σούρι αναμένοντας τη στάση που θα κρατήσει ο Τομ.

Ζ. Κ.