Αγάθωνας: Πλακώθηκε με θαμώνα ρεμπετάδικου

27.02.2013
Έχει εξελιχθεί σε μεγάλη φίρμα, αν το έχεις καταλάβει, ο Αγάθωνας με αφορμή τη συμμετοχή του στην Γιουροβίζιον.

Και δεν περνάει μέρα που να μην ασχολούμαστε με τον γνωστό ρεμπέτη. Πότε μία ατάκα του, πότε μία κακία του για κάποιον συνάδελφο του, ήρθε ο Αγάθωνας κι έκλεψε τη δόξα από τους Koza Mostra. Κι έχει αποκτήσει και πολλούς φαν έχω να σου πω.

Ωστόσο, υπάρχουν κι εκείνοι που δεν τρελαίνονται με την πάρτη του, όπως καλή ώρα ένας θαμώνας στο ρεμπετάδικο που εμφανίσθηκε ο Αγάθωνας. Γιατί βλέπεις, ο εν λόγω θαμώνας τον ειρωνεύτηκε για τη συμμετοχή του στην Γιουροβίζιον και το μάτι του ρεμπέτη γυάλισε.

«Δεν ήταν ακριβώς διαπληκτισμός. Ένας ηλίθιος έλεγε βλακείες και τον έβαλα στη θέση του. Φώναζε πάνω από τον εξώστη “κανένα ευρωπαϊκό, κανένα ευρωπαϊκό”! Ήθελε να σατιρίσει μάλλον και ποιόν βρήκε;», δήλωσε ο Αγάθωνας στην κάμερα του Star. «Όταν τον προειδοποίησα ότι βαράω άσχημα, δεν έκανα πλάκα και έφυγε σαν βρεγμένη γάτα» πρόσθεσε, ενώ διέψευσε ότι ήρθαν στα χέρια. Αν και τον έβρισε.

Ο Αγάθωνας διέψευσε και τις φήμες που τον θέλουν στα μαχαίρια με τους Koza Mostra επειδή εκείνος έχει τραβήξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας και ο κόσμος, αλλά και τα Μέσα ασχολούνται μαζί του και τον παίζουν περισσότερο.