Καρντάσιαν: νυφούλα με την κοιλιά τούρλα. Και αν!

06.02.2013
Κανονικά θα έπρεπε να διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της η σέξι ριάλιτι σταρ, όμως να που ένα "αγκαθάκι" της κάνει τον βίο αβίωτο!

Η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι, καρπό της σχέσης της με τον Κάνιε Γουεστ (Kanye West). Οι δύο μέλλοντες γονείς δηλώνουν τρισευτυχισμένοι μεταξύ τους και ανυπομονούν να δεθούν και με τα δεσμά του γάμου.

Έλα όμως που κάτι τέτοιο δεν φαίνεται εύκολο, αφού ο πρώην σύζυγος της 32χρονης σταρ δεν της κάνει το… χατίρι.

Η Κιμ παντρεύτηκε τον μπασκετμπολίστα Κρις Χάμφρεϊς (Kris Humphries) πέρσι τον Αύγουστο και ο γάμος του έληξε άκρως άδοξα ύστερα από 72 μέρες. Όμως όσο εύκολα τελείωσε ουσιαστικά, άλλο τόσο δύσκολη φαίνεται ότι είναι η τυπική του λήξη.

Ο Χάμφρεϊς δεν λέει να της δώσει το διαζύγιο της Καρντάσιαν και της κάνει γυμνάσια.

Ακόμη και τώρα που όσο να'ναι καίγεται η Κιμ να παντρευτεί τον πατέρα του παιδιού της, ο Κρις ξεκαθαρίζει ότι "η ξαφνική και απρογραμμάτιστη (!) εγκυμοσύνη της Καρντάσιαν δεν είναι δική του δουλειά".

Μέσω του δικηγόρου του, ο μπασκετμπολίστας αξιώνει να είναι παρών στο δικαστήριο όταν έρθει η στιγμή να καταθέσει η πρώην σύζυγός του, δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει πριν από τα μέσα Μαΐου, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Το πιάσαμε το υπονοούμενο, Κρις… Με την κοιλιά τούρλα θα ντυθεί νυφούλα (αν το προλάβει και αυτό) η άμοιρη η Κιμ.

Μέσω της δήλωσης του δικηγόρου του, ο Χάμφρεϊς υπογραμμίζει την άποψή του ότι η πρώην σύζυγός του εκμεταλλεύεται την εγκυμοσύνη της για να επισπεύσει τις διαδικασίες –αλλά δεν θα της περάσει, το ξεκαθαρίζει- ενώ την ίδια στιγμή τη ρίχνει τη "βόμβα": "Πραγματικά, γιατί η Κιμ έμεινε έγκυος καταμεσής των διαδικασιών διαζυγίου;". Έλα μου ντε…

Πάντως, πληφορορίες θέλουν το δικαστή που έχει αναλάβει την υπόθεση να έχει εκνευριστεί κάπως από τη στάση του Χάμφρεϊς και λέγεται ότι τον επόμενο μήνα θα την προχωρήσει την κατάσταση. Για να δούμε...

Ζ. Κ.