Η ..πεθερά θέλει τη Σελίνα Γκόμεζ με τον Τζάστιν Μπίμπερ!

06.02.2013
Το ζευγάρι είχαν μία on/off σχέση εδώ και πολύ καιρό, ενώ τελευταία ο νεαρός ποπ σταρ βρίσκεται διαρκώς μπλεγμένος σε μπελάδες

Η μαμά του Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) τον πιέζει, κατά τα τελευταία δημοσιεύματα, να επανασυνδεθει με την πρώην του Σελίνα Γκομεζ (Selena Gomez).

Το ζευγάρι είχαν μία on/off σχέση εδώ και πολύ καιρό, ενώ τελευταία ο νεαρός ποπ σταρ βρίσκεται διαρκώς μπλεγμένος σε μπελάδες, με ουσίες, φλερτ, πάρτυ και εξόδους που δνε ικανοποιούν τη μαμά του! Ετσι εκείνη προσπαθεί να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να φέρει και πάλι στη ζωή του τη Σελίνα, μήπως και ο γιος της ηρεμήσει.

Το RadarOnline γράφει "Η Πάτι πιέζει πολύ τον Τζάστιν να τα ξαναβρεί με τη Σελίνα, ενώ θέλει να απομακρύνει από κοντά του όλες του τις νέες παρέες."

Η Γκομεζ από την άλλη φαίνεται να δηλώνει στους κοντινούς της ανθρώπους ότι δε θέλει να έχει καμία σχέση με τον Τζάστιν όσο αυτός κάνει παρέα με τους νέους του φίλους, καθως δεν επιθυμεί να συσχετιστεί το όνομά της με τους μπελάδες που βρίσκουν τον Τζάστιν κατά καιρούς, ειδικά με τα τελευταία μπλεξίματα του με τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν και τον θέλουν να καπνίζει μαριχουάνα.

Τα δημοσιεύματα πάντως δε βλέπουν φως επανασύνδεσης... "Δε νομίζω να είναι ξανά μαζί αυτοί οι δύο ποτε" δηλώνει πηγή, ενώ συνεχίζει.. "Τσακώνονται όλη την ώρα για τα πάντα. Εχει χαθεί η εμπιστοσύνη μεταξύ τους!"

Ε.Σ.