Μπρους Γουίλις: τη... ρούφηξε τη σύζυγο δημοσίως!

05.02.2013
Δεν μπορεί να κρατηθεί μακριά από τη γυναίκα του ο διάσημος ηθοποιός, ούτε καν στο κόκκινο χαλί.

Ο Μπρους Γουίλις (Bruce Willis) και η Έμα Χέμινγκ (Emma Hemming) εμφανίστηκαν στην πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας του ηθοποιού "A Good Day to Die Hard" και άφησαν τους πάντες με το στόμα ανοιχτό καθώς άρχισαν τις αγκαλιές και τα φιλιά επάνω στο κόκκινο χαλί. Και δεν έλεγαν να σταματήσουν.

Ο 57χρονος σταρ πήρε από το χέρι του την 34χρονη σύζυγό του και μόλις έφτασαν στον κινηματογράφο Cinestar της Πότσντάμερ Πλατζ στο Βερολίνο έδωσαν στους φωτογράφους που τους περίμεναν κάτι παραπάνω. Πολύ παραπάνω, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που συνοδεύουν την είδηση.

Πάντως, στην προσωπική ζωή του Γουίλις δεν υπάρχει ίχνος της έντασης που ζει κάθε λεπτό ο Τζον ΜακΚλέιν, ο χαρακτήρας που ενσαρκώνει για ακόμη μια φορά στην πέμπτη ταινία "Die Hard" ("Πολύ σκληρός για να πεθάνει").

Ο Μπρους έχει τρεις κόρες από τον γάμο του με την Ντέμι Μουρ (Demi Moore) και ακόμη μία 10 μηνών από τον γάμο του με την Έμα.

"Παλιότερα δούλευα πολύ περισσότερο. Τώρα όμως δεν το κάνω πια. Μου αρέσει να κάνω παρέα με τα παιδιά μου και θέλω να έχω ελεύθερο χρόνο γι' αυτό", ομολογεί ο "πολλά βαρύς" κινηματογραφικά, Μπρους Γουίλις.

Ζ. Κ.