Μπρους Γουίλις: "Ήμουν μεγάλος εξυπνάκιας"

06.02.2013
Με εξομολογητική διάθεση εμφανίστηκε ο διάσημος ηθοποιός που αυτό τον καιρό προωθεί την τελευταία του ταινία "A Good Day To Die Hard".

Από το 1988 που ο Μπρους Γουίλις (Bruce Willis) ενσάρκωσε πρώτη φορά τον ρόλο του Τζον ΜακΚλέιν (John McClane) στην πρώτη ταινία "Πολύ σκληρός για να πεθάνει" ("Die Hard") μέχρι σήμερα που βγαίνει στους κινηματογράφους η Πέμπτη ταινία του φραντσάιζ, ο διάσημος ηθοποιός έχει γίνει πατέρας τεσσάρων κοριτσιών.

25 χρονών Ράμερ (Rumer), 22 χρονών η Σκάουτ (Scout) και 18 η Ταλούλα (Tallulah) –από τον γάμο του με την Ντέμι Μουρ (Demi Moore)- και μόλις 10 μηνών η Μέιμπελ Ρέι (Mabel Ray) από τον γάμο του με την Έμα Χέμινγκ (Emma Heming), την οποία παρεμπιπτόντως "ρούφηξε" δημοσίως πρόσφατα στο κόκκινο χαλί.

Μιλώντας στην εφημερίδα "The Mirror" ο 57χρονος σταρ παραδέχεται ότι η πατρότητα τον έκανε άλλον άνθρωπο ενώ γυρίζοντας την εποχή που "έγινε διάσημος" και δεν του αρέσει καθόλου αυτό που θυμήθηκε.

κείνη την εποχή ήμουν μεγάλος εξυπνάκιας και δεν ήταν εύκολο να είναι κανείς δίπλα μου", παραδέχτηκε ο Μπρους, τονίζοντας ότι τώρα η δουλειά του είναι να κάνει τη μικρή Μέιμπλ ευτυχισμένη.

"Είμαι πολύ συναισθηματικός με τα παιδιά μου και τα κακομαθαίνω σε μεγάλο βαθμό", ομολόγησε ο Γουίλις εξηγώντας ότι αυτό που τον "σώζει" στην ηλικία του είναι ή καλή του φυσική κατάσταση που του επιτρέπει να κυλιέται στα πατώματα μαζί με τη μικρή και τελικά τον ξανανιώνει.

Ζ.Κ.