Βιντιάδης: Η συγκλονιστική αποκάλυψη για το διαζύγιο με την Πωλίνα

05.02.2013
Αν και από τη ζωή του Μεγακλή Βιντιάδη έχουν περάσει αρκετές γυναίκες, άλλωστε είναι γνωστός καρδιοκατακτητής των Αθηνών, ο γάμος του με την Πωλίνα έχει μείνει στην ιστορία.

Οι δυο τους υπήρξαν παντρεμένοι για δέκα ολόκληρα χρόνια και ήταν από τα πιο ταιριαστά και αγαπημένα ζευγάρια της εποχής εκείνης. Εξάλλου, η είδηση του χωρισμού τους είχε προκαλέσει μεγάλη έκπληξη, ενώ μεγαλύτερη έκπληξη ήταν το γεγονός ότι η τραγουδίστρια απέκτησε έναν γιο από άλλον άνδρα.

Επειδή, όμως τότε δεν υπήρχαν ούτε Τατιάνα Στεφανίδου, ούτε Ελεονώρα Μελέτη υπήρξαν πολλές απορίες που έμειναν άλυτες. Μέχρι που έρχεται σήμερα ο Βιντιάδης και μετά από πολλά χρόνια αναφέρεται στο διαζύγιο του με την Πωλίνα. Σύμφωνα με εκείνον όταν πια η σχέση τους είχε διαλυθεί (έμεναν όμως ακόμη στο ίδιο σπίτι) η τραγουδίστρια γνώρισε και ερωτεύτηκε έναν άλλον άνδρα. Από εκείνον έμεινε έγκυος. Σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ο Βιντιάδης στάθηκε δίπλα της, την στήριξε κι έναν μήνα μετά τη γέννηση του μωρού έφυγε από το σπίτι.

«Όχι, δεν με πείραξε, όλα είναι μέσα στη ζωή», δηλώνει ο γνωστός σκηνοθέτης στην εφημερίδα News. «Εγώ ποτέ δεν τσακώθηκα με καμία από τις γυναίκες που είχα σχέση. Οι χωρισμοί μου είναι ήσυχοι, πολιτισμένοι και καθόλου επεισοδιακοί. Αφού η Πωλίνα ήθελε να είναι με τον άλλον κύριο, κανένα πρόβλημα. Άλλωστε κι εγώ δεν ήμουν ήσυχο παιδί. Όπως ήθελα οι άλλοι να σέβονται τις επιλογές μου έτσι σέβομαι κι εγώ τις επιλογές των άλλων» δηλώνει χαρακτηριστικά.