Γιατί τσιρίζει η Άνιστον στα... σεμινάρια γάμου;

05.02.2013
Πρόσω ολοταχώς για τον γάμο της τρέχει η διάσημη ελληνικής καταγωγής ηθοποιός και φαίνεται πως δεν αφήνει τίποτα στην τύχη.

Η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) είπε το "Ναι" στον Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) και όλα δείχνουν ότι το ζευγάρι είναι πολύ κοντά στον χορό του Ησαΐα.

Έχοντας, όμως, στην πλάτη της ήδη έναν αποτυχημένο γάμο, η 43χρονη σταρ λέγεται ότι είναι "αποφασισμένη να κάνει ό,τι καλύτερο αυτή τη φορά για να εξασφαλίσει –όσο είναι δυνατό- περισσότερο χρόνο".

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, της προετοιμασίας, η Τζεν γράφτηκε και παρακολούθησε ένα τριήμερο σεμινάριο γάμου στη Σάντα Μόνικα. Μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, εννοείται.

"Σκέφτηκε ότι θα ήταν πολύ καλό να ξεφορτωθούν τα όποια προβλήματα υπάρχουν ανάμεσά τους πριν από τον γάμο", μεταφέρουν πηγές του περιοδικού "Grazia" υπογραμμίζοντας το γεγονός πως "ευτυχώς ο Τζάστιν συμμερίζεται τη διάθεσή της".

"Αμέσως μόλις έφτασαν στο μέρος όπου γίνεται το σεμινάριο, οι δύο ηθοποιοί παρέδωσαν τα κινητά τους τηλέφωνα, ξεκίνησαν συμβουλευτική θεραπεία, έκαναν μασάζ και συμμετείχαν σε… τσιριδοθεραπεία", συνεχίζουν οι πηγές αναφερόμενη στο κομμάτι του σεμιναρίου όπου οι συμμετέχοντες "εκφράζουν τα συναισθήματά τους ουρλιάζοντας όσο πιο δυνατά μπορούν".

Ύστερα από αυτό, οι πηγές θέλουν το ζεύγος έτοιμο για την… κουλούρα. Εκτός και αν "προκύψει" κάτι άλλο!

Ζ. Κ.