Αρζόγλου: Μιλά για το οικονομικό του δράμα

05.02.2013
Ένα οικονομικό δράμα ζει τον τελευταίο καιρό ο Κώστας Αρζόγλου, ο οποίος κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του, αλλά και να μείνει χωρίς ρεύμα, αφού δεν μπορεί να πληρώσει την ΔΕΗ.

Ο καταξιωμένος ηθοποιός με τις μεγάλες τηλεοπτικές και θεατρικές επιτυχίες, μετά από μισό αιώνα δουλειάς κινδυνεύει να μείνει στο δρόμο αφού δεν έχει πληρωθεί από δουλειές που είχε κάνει ακόμη και τρία χρόνια πριν!

Ο Αρζόγλου μίλησε στην κάμερα του Star κι εξήγησε τι συμβαίνει. «Γιατί να κινδυνεύει το σπίτι μου και να κινδυνεύω να μείνω χωρίς φως; Έχω μια απλή ζωή και όταν αυτή δεν μπορεί καν να ζήσει, θα αρχίσει να δίνει ψεύτικα χαρτονομίσματα!»

Αποκαλύπτει, δε, ότι έχει μείνει απλήρωτος από παλιότερες δουλειές, με αποτέλεσμα σήμερα να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στις βασικές οικονομικές υποχρεώσεις, όπως είναι η ΔΕΗ.

«Υπάρχει ένα υπόλοιπο απλήρωτο, το οποίο είτε μικρό είναι είτε μεγάλο, επί τρία χρόνια μου έχει επιφέρει μια τεράστια ζημιά. Μου οφείλονται σκηνοθεσίες, οι οποίες έχουν πάει και δυο περιοδείες η καθεμία! Μιλάμε για πάρα πολλά λεφτά! Όταν αυτά μου λείπουνε και δεν μπορώ να πληρώσω ούτε το σπίτι μου ούτε τη ΔΕΗ, είμαι σε αδιέξοδο!» δηλώνει και τονίζει ότι μπορεί να του κόψουν το ρεύμα, όμως... «τη φαντασία μου κανείς δεν μπορεί να μου την πάρει».