Βικτόρια Μπέκαμ: Είμαι μάνα πάνω απ' όλα!

05.02.2013
Προσπαθώντας να προσαρμοστεί ξανά στη ζωή στην Ευρώπη, η διάσημη σχεδιάστρια δίνει μια ζωντανή συνέντευξη στο περιοδικό "Elle", μέσω Facebook chat.

"Μου λείπει το Λος Άντζελες", παραδέχεται η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) για την πόλη όπου έζησε τα τελευταία πέντε χρόνια μαζί με την οικογένειά της, τονίζοντας ωστόσο πόσο ευτυχισμένη είναι που επέστρεψε στην Αγγλία.

Άσε που θα κάνει τις βολτίτσες της συνέχεια στο Παρίσι αφού ο Ντέιβιντ (David) θα παίζει στην Παρί Ζεν Ζερμέν για τους επόμενους πέντε μήνες.

Στη συνέχεια της συνέντευξης που παραχώρησε διαδικτυακά στο Elle, η 38χρονη σταρ ρωτήθηκε πώς καταφέρνει να ισορροπήσει ανάμεσα στις επαγγελματικές και τις προσωπικές/οικογενειακές της υποχρεώσεις.

"Όλες οι μαμάδες παλεύουν ανάμεσα στη δουλειά και την οικογένεια. Εγώ εστιάζω σε ένα πολύ οργανωμένο πρόγραμμα", ομολογεί η Βικτόρια αποκαλύπτοντας έτσι το μυστικό της όπλο.

Τέλος όταν η δημοσιογράφος ζήτησε στην Πος να διαλέξει τρεις λέξεις να χαρακτηρίσει η ίδια τον εαυτό της, εκείνη δεν δίστασε στιγμή: "Μητέρα, σύζυγός, σχεδιάστρια". Και τα είπε όλα

Ζ. Κ.