Γνωστός ηθοποιός μιλά για τις δύσκολες μέρες στη φυλακή

30.01.2013
Για τις δύσκολες μέρες που πέρασε για οκτώ ολόκληρους μήνες στη φυλακή μιλάει γνωστός ηθοποιός, ο οποίος ζει πια την ελευθερία του.

Αν και μετά από τα δεσμά της φυλακής πρόσφατα δέθηκε με τα δεσμά του γάμου! Ο λόγος για τον Φράνκο Αλφόνσο, ο οποίος μιλάει για τις μέρες στη φυλακή, ενώ παραδέχεται ότι είναι αυτοκαταστροφικό άτομο.

«Ναι είμαι αυτοκαταστροφικός. Όσον αφορά στο κομμάτι καριέρας και δουλειάς πάνω που ανέβαινα έμπαινε ο διάολος μέσα μου και τα έκανα άνω κάτω. Έτσι φτιάχτηκα, δεν μπορώ να εξηγήσω το γιατί. Είμαι φευγάτος γενικά, μήπως στρώσω με το γάμο τώρα» δηλώνει στην εφημερίδα News.

Ο Αλφόνσο περιγράφει τους οκτώ μήνες που πέρασε στη φυλακή «Έζησα σε ένα κώμα, σαν να με είχαν βγάλει από την πρίζα. Είχα μέσα μου μεγάλη οργή, δεν το πίστευα αυτό που μου είχε συμβεί και δεν θέλω να έχω μνήμες από εκεί. Οκτώ μήνες εφιαλτικοί» δηλώνει.

Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά, αφού στο παρελθόν είχε ανάλογη εμπειρία, στις φυλακές της Αρούμπα… «Ναι, είναι η δεύτερη φορά που ζω μια τέτοια περιπέτεια. Η πρώτη ήταν πολύ μικρή, 40 μέρες, και το θέμα λύθηκε άμεσα. Άνοιξαν τα βίντεο, είδαν τι έγινε και με άφησαν. Τη δεύτερη φορά όμως είπα: «Δεν μπορεί να μου συμβαίνει πάλι αυτό», γιατί λογικά θα νομίζουν όλοι ότι είμαι το τέρας, ο εγκληματίας. Πιστεύουν ότι είμαι ελέφαντας και πρέπει να αποδείξω ότι δεν είμαι... Μπήκα μέσα σε μια ιστορία και βρήκα τη δύναμη να παλέψω.»

Στην περιπέτεια του αυτή είχε δίπλα του την οικογένεια του, ενώ αποκαλύπτει ποια ήταν η στάση της πρώην συντρόφου του, Αννίτας Πάνια. «Η οικογένειά μου με βοήθησε πολύ, ήταν πάντα στο πλευρό μου, και ευχαριστώ δημόσια την Αννίτα Πάνια και τον Νίκο Καρβέλα γιατί μου στάθηκαν.»