Αδάμ: Μιλά για τον Λιβιεράτο & την πρόσφατη περιπέτεια του

30.01.2013
Μετά από πολύ καιρό, αλλά και την πρόσφατη περιπέτεια υγείας του Λάμπη Λιβιεράτου, η Εύη Αδάμ μιλά για τον χωρισμό τους, τις μεταξύ τους σχέσεις αλλά και τις φήμες ότι εκείνη έχει ήδη προχωρήσει τη ζωή της.

"Για όσους δεν το κατάλαβαν με τον Λάμπη έχουμε χωρίσει εδώ και ενάμιση χρόνο και έχει βγει και το διαζύγιο. Είμαι μόνη μου από τον Οκτώβριο του 2011» δηλώνει στο περιοδικό ΟΚ. Αναφέρεται στην περίοδο του χωρισμού τους και πώς χειρίστηκαν το θέμα και δηλώνει: “Το πρώτο μου μέλημα εκείνη την περίοδο, ήταν να τακτοποιήσω τη ζωή μου. Δεν με ενδιέφερε να βγάλω δελτίο Τύπου για να ανακοινώσω τον χωρισμό μου. Ποτέ δεν είπα ψέματα, ούτε είπα κάτι που δεν ίσχυε. Με τον Λάμπη χωρίσαμε με πολύ ωραίο τρόπο, έχει άριστη σχέση με τα παιδιά και μια φιλική σχέση μαζί μου”.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για την περίοδο που ο Λιβιεράτος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα ενώ εκείνη έκανε νέο ξεκίνημα στην προσωπική της ζωή, η απάντηση της δε σου αφήνει πολλά περιθώρια. “Εφόσον είμαι πλέον μόνη μου και ελεύθερη εδώ και πολύ καιρό, μπορώ να κάνω ότι θέλω. Που να είναι το πρόβλημα; Ο Λάμπης είχε την υποστήριξη μου όταν τη ζήτησε και όλα είναι ομαλά πια”.

Επίσηες δηλώνει: «Κανένας χωρισμός δεν είναι εύκολος. Το 2010 είχα πει ότι μετά το θάνατο του πατέρα μου ένιωσα την ανάγκη να συμβουλευτώ έναν ψυχολόγο για να με στηρίξει, γιατί είχα κλονιστεί πολύ. Όσο για τον χωρισμό και το πώς θα πρέπει να διαχειριστεί κανείς το θέμα παιδιά, δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλοι, αλλά εγώ δεν χρειάστηκα βοήθεια"

Το πρώην μοντέλο δηλώνει ότι είναι πολύ καλά στην προσωπική της ζωή, ενώ δείχνει σίγουρη ότι θα της έρθει και άλλη πρόταση γάμου “Είμαι σίγουρη ότι θα έχω και άλλη πρόταση γάμου στο μέλλον” δηλώνει χαρακτηριστικά.