Κρουζ: "Είμαι έγκυος από δότη σπέρματος"

30.01.2013
Η αδελφή της Πενέλοπε (Penelope) ήθελε να γίνει μανούλα αλλά καθότι δεν υπήρχε υποψήφιος μπαμπάς αναγκάστηκε να βρει άλλον τρόπο.

Όπως παραδέχτηκε πρόσφατα η ίδια η Μόνικα Κρουζ (Monica Cruz) λόγω του ότι έβλεπε το όνειρο της ζωής της να μην πραγματοποιείται σύντομα, στράφηκε σε ανώνυμο δότη σπέρματος για να μείνει έγκυος.

Η 35χρονη ηθοποιός και μοντέλο αποκάλυψε την αλήθεια πρώτη φορά σε προσωπικό μπλογκ της στην ισπανική εφημερίδα El Pais.

"Θα γίνω μαμά. Κατάφερα να πραγματοποιήσω το όνειρο μιας ζωής", έγραψε με ενθουσιασμό η μικρή των αδελφών Κρουζ εξηγώντας ότι παρόλο που θα προτιμούσε να περιμένει για τον τέλειο σύντροφο, φοβήθηκε ότι "τότε θα ήταν πια πολύ αργά για μητρότητα και δεν ήθελε να το ρισκάρει".

Παρόλο που τις πρώτες εβδομάδες της εγκυμοσύνης της είχε επιλέξει "να κρυφτεί από προσώπου γης", η Μόνικα αποφάσισε να δημοσιοποιήσει η ίδια το θέμα με σκοπό να αντιμετωπίσει έτσι τις αναπόφευκτες ερωτήσεις σχετικά με τον πατέρα του παιδιού.

"Ήθελα να αποφύγω τα διάφορα σενάρια για την πατρότητα. Αποφάσισα, όμως, να τα πω όλα. Για να μείνω έγκυος, στράφηκε στην τεχνητή γονιμοποίηση", αποκάλυψε η Μόνικα –που παρεμπιπτόντως είναι φτυστή η αδελφή της- ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της "προς όλους αυτούς τους ανώνυμου άντρες που βοηθούν τόσες και τόσες γυναίκες σαν κι εμένα, να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα".

Οι δύο αδελφές Κρουζ είναι πολύ δεμένες μεταξύ τους ενώ έχουν κάνει μαζί και δουλειές –όπως η συνεργασία με το Mango και το βίντεοκλιπ του αδελφού τους, Εδουάρδο (δείτε στο βίντεο που ακολουθεί)- ενώ η Μόνικα αντικατέστησε την Πενέλεοπε σε μερικές σκηνές των "Πειρατών της Καραϊβικής" όταν εκείνη έμεινε έγκυος και δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει.

Ζωή Κίττα