Απίστευτο: Η Ρώπα δουλεύει σε βιβλιοπωλείο στο Παρίσι;

18.01.2013
Αίσθηση έχει προκαλέσει το δημοσίευμα στο περιοδικό TV Ζαπινγκ όπου μεταξύ άλλων αποκαλύπτει ότι η Χρύσα Ρώπα εγκατέλειψε την Ελλάδα και ζει στο Παρίσι.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά όπως αναφέρεται η κωμική ηθοποιός δουλεύει σε μεγάλο βιβλιοπωλείο για να βγάλει τα προς τα ζην, ενώ στη γαλλική πρωτεύουσα ζει ο γιος της. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που η Ρώπα επέλεξε το Παρίσι για να μετακομίσει.

Αλλά ποια ήταν η αιτία που κατά κάποιον τρόπο «έδιωξε» την ηθοποιό από την Ελλάδα; Ο... Λάκης Λαζόπουλος, παρακαλώ, αφού πάντα στο ίδιο δημοσίευμα του Ζαπινγκ διαβάζουμε ότι οι σχέσεις των δύο πάλαι ποτέ «αυτοκόλλητων» έχουν έρθει σε απόλυτη ρήξη, Και όλα ξεκίνησαν με την ανά τον κόσμο περιοδεία του Λαζόπουλου "Sorry, I am Greek", που άφησε εκτός την Ρώπα ενώ αρχικά άλλα της είχε υποσχεθεί.

Βλέπεις, όταν ο Λάκης «σχεδίαζε» το μεγαλόπνοο εγχείρημα τής είχε πει ότι τη θέλει συμπρωταγωνίστρια του κι εκείνη είχε πετάξει τη σκούφια της αφού ήξερε πως από μια τέτοια περιοδεία και δη δίπλα στον περιβόητο Λάκη, που έβγαινε για πρώτη φορά σε μεγάλες πόλεις ανά την υφήλιο θα έπαιρνε πολύ καλά χρήματα, που τα είχε απόλυτη ανάγκη.

Ωστόσο, ο καιρός περνούσε και ο κολλητός δεν έκανε νύξη. Τελικά η περιοδεία έγινε και η Ρώπα είχε μείνει εκτός «πακέτου» χωρίς να της δοθεί κάποια εξήγηση ή δικαιολογία. Μετά το τέλος της, οι δυο τους βρέθηκαν ξανά στο πλατό του "Τσαντιριού", αλλά η ηθοποιός έκανε πέτρα την καρδιά της προσποιούμενη ότι δε συμβαίνει τίποτα.

Μέχρι που πριν λίγες ημέρες "έσκασε" η είδηση πως η αγαπημένη ηθοποιός έχει φύγει για το Παρίσι, όπου βρίσκεται ο γιος της, όχι για μίνι διακοπές, αλλά για να μείνει για καιρό. Μάλιστα, δε σκέφτεται να επιστρέψει στην Ελλάδα, τουλάχιστον σύντομα....

Πηγή TV Ζαπινγκ