Είναι επίσημο: Χώρισε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς

13.01.2013
Ύστερα από έντονη φημολογία μηνών ο χωρισμός της πριγκίπισσας της ποπ από τον αρραβωνιαστικό της επιβεβαιώθηκε. Από την ίδια.


"Ο Τζέισον και εγώ αποφασίσαμε να ματαιώσουμε τον αρραβώνα μας", δήλωσε στο περιοδικό "People" η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) συμπληρώνοντας ότι πάντα θα λατρεύει τον Τζέισον Τράγουικ (Jason Trawick) και οι δυο τους θα μείνουν πάντα καλοί φίλοι.

Σύμφωνα με το δίκτυο TMZ, ο Τράγουικ έχει φύγει από το σπίτι όπου έμενε με την Σπίαρς από την Πρωτοχρονιά ενώ προχώρησε και εκείνος σε ανάλογες δηλώσεις.

"Καθώς αυτό το κεφάλαιο στις ζωές μας κλείνει, ένα άλλο ανοίγει", υπογράμμισε ο Τζέισον αναφερόμενος στην αλλαγή της σχέσης τους από ερωτική σε φιλική ενώ συμπλήρωσε ότι "πάντα θα λατρεύει τα αγόρια της με τα οποία θα διατηρήσει τη στενή σχέση που έχουν δημιουργήσει".

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχει δύο γιους από τον γάμο της με τον Κέβιν Φέντερλαϊν (Kevin Federline), τον 7χρονο Πρέστον (Preston) -του οποίου την πατρότητα διεκδικεί ο αδελφός του Κέβιν- και τον 6χρονο Τζέιντεν (Jayden).

Παρά το φιλικό κλίμα, ο χωρισμός του ζευγαριού είναι αρκετά περίπλοκος, καθώς ο Τράγουικ είχε οριστεί από το δικαστήριο συν-κηδεμόνας της Μπρίτνεϊ μαζί με τον πατέρα της, γεγονός που εκείνη θέλει να αλλάξει θεωρώντας ότι θα κάνει τη σχέση τους ακόμη πιο δύσκολη.

Κατά τα άλλα, μόλις επιβεβαιώθηκε και η είδηση που ήθελε την Μπρίτνεϊ να μην συνεχίζει στην επόμενη σεζόν του Χ Factor.

Ζ. Κ.