Μπέκαμ: Είναι πολλά τα λεφτά Βικτόρια. Πάμε Κατάρ!

09.01.2013
Ακόμη ένα επεισόδιο ξεκινά σήμερα στο σίριαλ με την μεταγραφή του 37χρονου άσσου του ποδοσφαίρου που τον θέλει να ετοιμάζει βαλίτσες για τη Μέση Ανατολή.

Μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τους Γκάλαξι του Λος Άντζελες, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham) δήλωσε πώς δεν ενδιαφέρεται να κρεμάσει τα παπούτσια του ακόμη και άρχισε να μελετά τις διάφορες προτάσεις που έφταναν από όλα τα μέρη του κόσμου.

Μονακό, Αγγλία, Κίνα και τώρα… Κατάρ!

Πληροφορίες θέλουν τον Μπεκς να έχει δεχτεί μια άκρως δελεαστική πρόταση $20 εκατομμυρίων για ένα συμβόλαιο δύο ετών για να συμμετάσχει στο επαγγελματικό πρωτάθλημα του ανεξάρτητου εμιράτου που σημειωτέον διαθέτει ένα από τα υψηλότερα κατά κεφαλήν εισοδήματα στον κόσμο.

"Όσον αφορά στις οικονομικές προσφορές το σίγουρο είναι ότι η δική μας είναι η πιο ψηλή από όλες", υπογραμμίζει στέλεχος του Καταριανού πρωταθλήματος τονίζοντας ότι θέλουν πολύ τον Μπέκαμ γιατί έχει "όλο το πακέτο για να συγκεντρώσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα της χώρας".

Εκτός από αυτό, το πακέτο της πρότασης περιλαμβάνει και σχέδια "αξιοποίησης" του Ντέιβιντ στο παγκόσμιο κύπελλο του 2022, τη διοργάνωση του οποίου έχει ήδη κερδίσει το Κατάρ και το κάνει ακόμη πιο δελεαστικό στο σύνολό του.

"Ο Ντέιβιντ είναι ένας από τους λίγους –αν όχι ο μόνος- ποδοσφαιριστής στον κόσμο αυτή τη στιγμή που έχει τα εφόδια να αναβιώσει το άθλημα και στο Κατάρ, όπως ακριβώς έκανε και στο Λος Άντζελες", τόνισε η εκ των έσω πηγή εξηγώντας πόσο πολλά έχουν ποντάρει οι Καταριανοί στον Μπεκς.

Όσο για τη Βικτόρια (Victoria); Δεν θα είναι δύσκολο να πειστεί για τη μετακόμιση εκεί και σε αυτό σίγουρα θα παίξει ρόλο και κάτι άλλο –εκτός φυσικά από την διόλου ευκαταφρόνητη οικονομική προσφορά.

Η Σεΐχα Μοζάχ (Sheikha Mozah), δεύτερη από τις τρεις γυναίκες του Εμίρη του Κατάρ και πιο προβεβλημένη ως Πρώτη Κυρία του Κατάρ είναι διάσημη σε όλο τον κόσμο για το στυλ της αλλά και την αγάπη της για τη μόδα και καθετί του δυτικού κόσμου. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι "έβαλε το χεράκι της" στην εξαγορά του –λατρεμένου της- οίκου Βαλεντίνο από τους Άραβες.

Σίγουρα θα γίνουν καλές φίλες με τη Βικτόρια.

Ζ.Κ.