Φαρμάκη: Μιλά για τον πυροβολισμό της αδελφής της

09.01.2013
Ένα χρόνο μετά τον πυροβολισμό της αδερφής της, από τον πρώην σύντροφό της, Αλέξανδρο Αγλούπα, η Όλγα Φαρμάκη μιλά για τη βραδιά εκείνη.

Και είναι η πρώτη φορά που το κάνει, αφού όλο αυτό το διάστημα είχε προτιμήσει τον δρόμο της σιωπής συγκεντρώνοντας κυρίως αρνητικά σχόλια για τη στάση της. Εξάλλου, για πολλούς μήνες οι δύο αδελφές είχαν κόψει κάθε επαφή με την Γωγώ να εκφράζει σε συνεντεύξεις την απογοήτευση της από τη στάση της αδελφής της,

Ο χρόνος, όμως, είναι ο καλύτερος γιατρός. Η Όλγα χώρισε με τον Αγγλούπα, τα βρήκε με την αδελφή της, έχει κάνει νέα σχέση και όπως λένε σύντομα θα ανέβει και τα σκαλιά της εκκλησίας, όμως όπως παραδέχεται η βραδιά του πυροβολισμού δεν έχει βγει από το μυαλό της. Μάλιστα, όπως λέει, υπάρχουν ακόμα βράδια που δε μπορεί να κοιμηθεί:

"Κατά τη διάρκεια της ανάρρωσής της η Γωγώ έγινε άλλος άνθρωπος απέναντί μου. Το διάστημα που δεν μιλάγαμε μου κόστισε πολύ. Ήμασταν πάντα πολύ αγαπημένες και μεγαλώσαμε σαν ένα. Δεν είχαμε κόντρες ποτέ και αγαπιόμασταν πολύ» αναφέρει χαρακτηριστικά στο Πρώτο Θέμα, ενώ εξηγεί ότι η αδελφή της δε συμφωνούσε με την επιλογή της. « Η αδελφή μου θεώρησε ότι η επιλογή μου δεν ήταν σωστή. Όντως, μπορεί να μην ήταν, αλλά τότε δεν μπορούσα να δω καθαρά και να κρίνω»

Όσο για την ιστορία με τον πυροβολισμό και τα όσα ακολούθησαν μετά τη βραδιά εκείνη δηλώνει: «Αυτή η ιστορία μού άφησε κατάλοιπα, έχασα την ηρεμία μου για πολλούς μήνες. Ακόμη και τώρα, σχεδόν έναν χρόνο μετά, υπάρχουν βράδια που δεν μπορώ να κοιμηθώ, νύχτες με ατέλειωτους εφιάλτες. Προσπαθώ να το ξεπεράσω. Τον πρώτο καιρό αισθανόμουν ότι δεν μ' αγαπάει κανείς. Αποτραβήχτηκα από όλους. Γι' αυτό άλλωστε προτίμησα τη σιωπή και δεν έδωσα καμία συνέντευξη. Είχα κλειστεί στον εαυτό μου. Μπορεί να γέλαγα, αλλά μέσα μου κατέρρεα. Το μυαλό μου ήταν κολλημένο. Δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ σε τίποτα. Δεν ήμουν εγώ, έχασα τον εαυτό μου".