Κρόφορντ & Κλούνεϊ μαζί στο κρεβάτι

09.01.2013
Η φιλία που δένει τους δύο σταρ μετράει χρόνια και τώρα πρόκειται να περάσει σε ένα άλλο επίπεδο.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) και η Σίντι Κρόφορντ (Cindy Crawford) έχουν έναν ισχυρότατο συνδετικό κρίκο μεταξύ τους. Τον Ράντι Γκέρμπερ (Rande Gerber) ο οποίος τυγχάνει κολλητός χρόνων εκείνου και –φυσικά- σύζυγος εκείνης.

Οι τρεις τους είναι πολύ δεμένοι και εννοείται ότι στην παρέα δέχονται κάθε φορά την εκάστοτε σύντροφο του 51χρονου γόη που αυτή τη φορά δεν είναι άλλη από την εντυπωσιακή αθλήτρια πάλης, Στέισι Κίμπλερ (Stacy Keibler).

Τα δύο ζευγάρια έχουν κάνει επανειλημμένα διακοπές μαζί και τώρα φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να συνεργαστούν επαγγελματικά.

Συγκεκριμένα οι δυο παλιόφιλοι λανσάρουν τη δική τους τεκίλα (!) και στο πλαίσιο της προώθησης έχουν βάλει στο… κόλπο και τα κορίτσια τους.

Η τεκίλα λέγεται "Casamigos" και στο διαφημιστικό που λέγεται ότι διαρκεί ένα λεπτό πρωταγωνιστούν και οι τέσσερις σε ένα σενάριο που τιτλοφορείται "Θα μπορούσε να συμβεί, παρακαλούμε να πίνετε υπεύθυνα".

Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post πρόκειται για ένα κλιπάκι βασισμένο σε αληθινές ιστορίες που θα δείχνει τους πρωταγωνιστές να αλλάζουν κρεβάτια και παρτενέρ περνώντας τελικά σαφές κοινωνικό μήνυμα υπέρ της υπεύθυνης κατανάλωσης αλκοόλ.

Αναμένουμε να το δούμε. Και να πιούμε... Υπεύθυνα, εννοείται!

Ζ. Κ.