Άνιστον: πάρτι για τον αρραβώνα πριν από τον γάμο

04.12.2012
Κουλούρα περιμένουμε να δούμε αλλά αντ' αυτού έχουμε πάρτι αρραβώνων για το διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ.

Αν και με δεύτερη (!), η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) είπε το πολυπόθητο "Ναι" στον Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) τον Αύγουστο και από εκείνη τη στιγμή η φημολογία σχετικά με τον γάμο τους –και φυσικά μια ενδεχόμενη εγκυμοσύνη- έχει οργιάσει.

Όμως, καθώς τότε είχαν γιορτάσει τα χαρούμενα οι δυο τους μόνο, τέσσερις μήνες μετά το ζεύγος αποφάσισε να μοιραστεί τη χαρά του με μερικούς καλούς φίλους σε πολύ πολύ χαμηλούς τόνους.

Έτσι, χθες το βράδυ, στο σπίτι της Τζένιφερ και του Τζάστιν στο Μπέβερλι Χιλς άρχισαν να μαζεύονται οι καλεσμένοι για μια βραδιά που φαινόταν –από το ντύσιμό τους τουλάχιστον- πολύ χαλαρή. Οι άντρες με τζινάκια και καρό πουκαμισάκια και οι γυναίκες με πουλοβεράκια και κασκόλ έμοιαζαν περισσότερο να πηγαίνουν εκδρομή παρά σε πάρτι αρραβώνων.

Η Έλεν ντε Τζένερις (Ellen DeGeneres) με τη σύζυγό της, Πόρσια ντε Ρόσι (Portia de Rossi), η Ντέμι Μουρ (Demi Moore), ο Τόμπι Μαγκουάιρ (Tobey Maguire) και ο Μπεν Στίλερ (Ben Stiler) ήταν μερικοί από τους διάσημους καλεσμένους που βρέθηκαν στην εκδήλωση που αν μη τι άλλο έδωσε στίγμα για το είδους του γάμου που πρόκειται να ακολουθήσει.

Όταν το 2000 η Τζεν παντρεύτηκε τον Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) η λέξη "χλιδή" ωχριούσε μπροστά στην υπερβολή της δεξίωσης που ακολούθησε τον γάμο τους. Ένα εκατομμύριο δολάρια είχαν ξοδευτεί τότε σε μια γιορτή όπου ξεχωρίζουμε τα 50.000 τριαντάφυλλα που είχαν χρησιμοποιηθεί, το χαβιάρι και τους αστακούς που ξεχείλιζαν και τα 12 λεπτά εντυπωσιακών πυροτεχνημάτων στο τέλος.

Φαίνεται όμως ότι η 43χρονη σταρ έχει περάσει σαφώς σε άλλη εποχή με τον Θερού στο πλάι της. Αν κρίνει κανείς από τις μέχρι τώρα ενδείξεις, ο δεύτερος γάμος της Άνιστον δεν θα έχει καμία σχέση με τον πρώτο. Εξάλλου και οι χλιδάτες υπερβολές είδε που κατέληξαν, οπότε…

Ζωή Κίττα