Τάισον: "Όταν έπιασα τη γυναίκα μου με τον Πιτ"

04.12.2012
Ο διάσημος πυγμάχος αποκαλύπτει ένα ερωτικό τρίγωνο που τον έκανε έξαλλο –αλλά ευτυχώς δεν τον οδήγησε στα… άκρα.

Μιλώντας πρόσφατα στη τηλεοπτική εκπομπή "In Depth" του Γκράχαμ Μπένσιγκερ (Graham Bensinger) ο Μάικ Τάισον (Mike Tyson) αποκάλυψε πώς έπιασε στα πράσα στη σύζυγό του με τον Μπραντ Πιτ (Brad Pitt), αλλά –ευτυχώς- για ξύλο δεν είπε κάτι!

Ο 46χρονος πρωταθλητής του μποξ παντρεύτηκε τη Ρόμπιν Γκίβενς (Robin Givens) το 1988 όταν εκείνος "άξιζε" περίπου $50 εκατομμύρια, αλλά ο γάμος τους κράτησε πολύ λίγο.

Μόλις τρεις μήνες μετά, η νύφη κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, υποστηρίζοντας ότι υπέστη συζυγική κακοποίηση. Λέγεται ότι η όλη ιστορία "τακτοποιήθηκε" με εκείνη να παίρνει περί τα $10 εκατομμύρια.

Ανάμεσα στα όσα εξομολογήθηκε ο Τάισον στην εκπομπή ήταν και μια… λεπτομέρεια που εντυπωσιάζει.

"Όλο τον καιρό που ετοιμαζόταν το διαζύγιο, κάθε μέρα πριν πάω στο γραφείο του δικηγόρου μου όπου αποκαλούσα τη Ρόμπιν ένα γουρούνι που έκλεψε τα χρήματά μου, περνούσα από το σπίτι της για σεξ", παραδέχτηκε ο Μάικ εξηγώντας ότι το περιστατικό με τον Πιτ συνέβη μια τέτοια μέρα.

"Πηγαίνοντας στο σπίτι της Ρόμπιν την είδα να έρχεται αγκαλιά με τον Μπραντ Πιτ. Θα έπρεπε να δείτε το ύφος του όταν με κοιτούσε", είπε όλο υπονοούμενα ο Μάικ Τάισον, χωρίς όμως να δώσει άλλες πληροφορίες. Ευτυχώς!

Η Γκίβενς –η οποία τυγχάνει και απόφοιτη του Χάρβαρντ- είχε δεσμό ένα φεγγάρι με τον Πιτ όπως επίσης και με τον Έντι Μέρφι (Eddy Murphy) ενώ δεν είναι λίγοι που υποστηρίζουν ότι η όλη σχέση με τον Τάισον ήταν "άκρως προσχεδιασμένη" και φυσικά απόλυτα επιτυχημένη.

Αυτό βέβαια, ήταν μια ζωή πριν για όλους τους εμπλεκόμενους –αν όχι περισσότερο. Σήμερα, ο Μπραντ Πιτ είναι ένας ευτυχισμένος οικογενειάρχης με έξι παιδιά –βέβαια επαγγελματικά δεν τα πάει και τόσο καλά καθώς το κοινό δείχνει να του γυρνάει την πλάτη, αλλά, δεν πειράζει- ενώ ο Μάικ Τάισον την έχει δει "ηθοποιός" δοκιμάζοντας την τύχη του στο "Ηangover".

Ζ. Κ.