Αυτή είναι η γοητευτική σύζυγος του Τατσόπουλου

03.12.2012
Λίγες μέρες μετά το σάλο που ξέσπασε από την περίφημη ατάκα του Πέτρου Τατσόπουλου ότι έχει π*δ*ξει τη μισή Αθήνα ο φακός τον συνέλαβε με τη σύζυγό του.

Εξάλλου, πολλοί ήταν εκεινοι που αναρωτήθηκαν ποια ήταν η αντίδραση και η στάση τη γοητευτικής δικηγόρου μετά την αποκάλυψη του "ασυγκράτητου" συζύγου. Το Πρώτο Θέμα τους "συνέλαβε" στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή τους από επαγγελματικό ταξίδι του βουλευτή στην Ελβετία.

Η Ελένη Νικολαϊδου τον συνόδευσε, αν και η γλώσσα του σώματος της όπως διαβάζουμε, προδίδει μία αναστάτωση. Εξάλλου ο ίδιος ο Τατσόπουλος παραδέχτηκε πριν λίγες μέρες στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ότι η σύζυγος του "προφανώς κι ένιωσε άσχημα".

Η σχέση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με την επιτυχημένη δικηγόρο ξεκίνησε το 2000, ενώ παντρεύτηκαν το δίσεκτο 2004 με πολιτικό γάμο. Τέσσερα χρόνια αργότερα έρχεται στον κόσμο η κόρη τους. Για τον Τατσόπουλο είναι το δεύτερο παιδί, αφού έχει ήδη έναν 19χρονο γιο από τον προηγούμενο γάμο του με την ηθοποιό, Άννυ Λούλου.

Η Ελένη Νικολαΐδου αποφεύγει τις φωτογραφήσεις, κάνοντας όμως μία εξαίρεση, όπου φωτογραφήθηκαν με τον Τατσόπουλο για το περιοδικό Big Fish, με θέμα "Ζευγάρια που παραμένουν ακόμη ερωτευμένα".

Εξάλλου, όπως έχει δηλώσει παλαιότερα ο βουλευτής, η γοητευτική δικηγόρος ήταν αυτό που χρειαζόταν για να αλλάξει ολοκληρωτικά τρόπο ζωής. "Η Ελένη ήταν ο λόγος που έπαψα να είμαι άστατος" δήλωνε με νόημα για τη γυναίκα τηςζωής του.